Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston rockt ‘anchor hair’ en het ziet er geweldig uit

Het is inmiddels wereldwijd bekend dat Jennifer Aniston een echte hair queen is. Ze maakte van ‘The Rachel’ een tijdloos kapsel, na haar rol in de successerie Friends. Het kapsel werd groot in de jaren ’90 en komt nu weer helemaal terug in de mode. Toch kiest Jen An zelf nu voor een ander kapsel, namelijk ‘anchor hair’ en dat is alles wat wij ook willen.

Ze deelt haar kapsel op Instagram.

Jennifer Aniston heeft nieuw kapsel

Sinds Jennifer Aniston aan Instagram begon is haar account immens populair. Haar eerste bericht op Instagram zorgde er bijna voor dat het platform crashte en vervolgens deelde ze meerdere, hilarische inzichten uit haar leven. Maar Jen zou Jen An niet zijn als we niet ook af en toe een glimp van haar schoonheid zouden zien op Instagram. Zo deelde ze eerder al een make-uploze selfie op het platform en zien we nu haar nieuwe kapsel in een video.

Friends-fan spot een gewoonte van Jennifer Aniston en nu hoor je het voor altijd

In de nieuwe Instagram-video zien we Jennifer Aniston zitten in een ‘news room’ met Kristin Hahn, producer en schrijver voor The Morning Show. Het duo geeft aanwijzingen aan de cameracrew en hoewel we het heerlijk vinden om de twee te zien, kunnen we niet stoppen met het kijken naar het kapsel van Jen An. Eerder deze maand introduceerde ze haar haarverzorgingslijn Lolavie en als we daarmee zulk haar als Jennifer krijgen, zijn we direct verkocht. In de video zien we Jens haar in losse krullen, waarbij de voorkant van haar kapsel in een chique krul zit.

Anchor hair

Refererend naar haar rol als nieuwslezer in The Morning Show, geeft het officiële account van Lolavie de haarstijl een naam onder de foto met de tekst, “Anchor hair in all its glory* 👀👑”. Vanaf nu kunnen we dit geweldige kapsel dus onder de naam ‘anchor hair’ zetten. En we hebben direct weer inspiratie voor ons volgende kappersbezoek.

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.