Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Je herkent acteur Austin Butler niet meer terug tijdens zijn bijzondere SNL-optreden

Saturday Night Live is dé show voor menig celebs, acteurs en muzikanten om te laten zien wat ze in huis hebben qua presentatieskills. Afgelopen weekend was het de beurt aan acteur Austin Butler, momenteel voornamelijk bekend door zijn rol in de film Elvis. Austin deed natuurlijk zijn monoloog én verschillende sketches waarin hij een typetje speelt. Kijkers waren ontroerd door de mooie speech en de ontroerende woorden over zijn moeder, maar één sketch sprong er toch wel bovenuit. Austin speelt namelijk een oudere vrouw.. en dat doet hij verrassend goed.

Saturday Night Live

Tijdens een van de sketches zijn oudere vrouwen in een bejaardenhuis (o.a. Austin Butler) helemaal gek van een Joodse Elvis. In deze scène zien we hoe Austin helemaal warm wordt van de zanger – leuk haakje met z’n rol in de film over de zanger – en je vergeet bijna dat je naar een 31-jarige man zit te kijken. Bekijk het ontzettend grappige beeld hieronder:

Saturday Night Live is een Amerikaans televisieprogramma dat sinds 1975 wekelijks wordt uitgezonden, op je raadt het al.. zaterdag. In Nederland is het programma een tijdje te zien geweest op Comedy Central. Naast de sketches zijn in elke aflevering gasten aanwezig voor een interview en/of optreden, afgelopen weekend trad Lizzo op.

We love Lizzo

Lizzo was ook van de partij, en zij zong het nummer Break Up Twice. Haar optreden is geinspireerd op het schilderij Blue Monday van Annie Lee. Het schilderij symboliseert een afro-amerikaanse vrouw die moeite heeft om op maandag op te staan, maar die toch blijft doorgaan. Een krachtig statement, dat ook ontzettend goed wordt ontvangen op social media. “Lord. You just took me back 25 years. I remember seeing this picture and just wondering what it was about. Now as an adult I get it. Thanks for taking me back.”

Ook Kim Kardashian, Billie Eilish en Selena Gomez stonden op het SNL-podium.

Kim Kardashian scheidde van Kanye West vanwege zijn ‘persoonlijkheid’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.