Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over het Saturday Night Live-debuut van Billie Eilish

Dit weekend was het eindelijk zover: Billie Eilish maakte haar Saturday Night Live-hosting-debuut en fans zijn obsessed. Ze hebben het allemaal over hetzelfde, en dat is dat heel de familie van Billie ook in het optreden te zien was. Fans zijn helemaal weg van de ouders van Billie Eilish en dit laten ze maar al te duidelijk weten op Twitter.

Ook paps, mams en broer Finneas waren van de partij.

SNL-optreden Billie Eilish

Wij zijn enorm fan van Billie Eilish. Ze is ontzettend getalenteerd en kan ook nog eens geweldig goed zingen. Vanaf jonge leeftijd is ze al populair in de muziekwereld en ook haar opvallende looks vallen erg in de smaak bij fans. Zo heeft ze onlangs haar iconische blonde haar donkerbruin geverfd en we moeten zeggen: het staat haar fantastisch.

Billie Eilish is overigens niet de enige celebrity die we de laatste tijd bij SNL hebben gezien. Zo maakte ook Kim Kardashian haar debuut als tv-presentator bij Saturday Night Live (SNL). Hierin vertelde de realityster dat ze van Kanye West is gescheiden door zijn persoonlijkheid. Nu was het de beurt aan niemand minder dan Billie om een spetterend optreden neer te zetten.

Dit zijn de favoriete tatoeages van Billie Eilish

Ouders

Billie was dit weekend te zien bij Saturday Night Live en maakte ze haar debuut als presentator van het programma. Vol trots introduceerden de ouders van Billie haar aan het publiek. Daarna schakelde de camera terug naar Billie, die in een soort huiskamer zat, terwijl ze het hoofdnummer van haar meest recente album zong: ‘Happier Than Ever’.

Fans waren overigens niet de enigen die compleet losgingen om Billie Eilish, want ook de ouders van Billie konden hun enthousiasme niet verbergen. Zo had haar moeder een zwart sweatshirt aan met daarop Billie’s gezicht met de tekst ‘Billie’s Mom’. Natuurlijk duurde het niet lang voordat fans massaal naar Twitter gingen om dit mooie moment te bespreken:

Dit is de echte reden achter het blonde haar van Billie Eilish (en het is heel zielig)

Reacties

Zo schrijft een fan: “It’s pretty easy to see that Billie Eilish’s parents were actors because she is a pretty natural actress” en een andere fan schrijft: “Billie Eilish’s parents introducing her first song on SNL was very sweet!” Een ander fan voegt toe: “Did Billie Eilish’s PARENTS just introduce her as the musical guest on #SNL?!?? 🥺😭 How precious must that be for them. Wow.”

Deze awkward TikTok-video van Billie Eilish gaat viral en fans gaan los

Wij gaan het SNL-optreden van Billie Eilish zeker nog een keer bekijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.