Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Is dit het bewijs? De auto van Kylie Jenner is gespot bij Timothée Chalamet’s huis

De combinatie die niemand zag aankomen dit jaar, is zonder twijfel Kylie Jenner en Timothée Chalamet. Niemand had dit koppel op z’n 2023 bingokaart staan en toch lijken ze happily in love. Het was nog even zoeken naar de tekenen dat het écht zo is, maar die zijn er nu ook.

Kylie parkeerde haar bescheiden bolide namelijk bij Timothée voor deur.

De auto van Kylie Jenner is gespot bij Timothée Chalamet’s huis

De zwarte Range Rover van Kylie Jenner is donderdag gespot bij Timothée Chalamet’s villa in Beverly Hills, wat de geruchten over een romance tussen de twee verder aanwakkert.

De SUV, met getinte ramen, was te zien bij zijn oprit voordat hij de bochtige weg opging. Of Kylie de auto heeft verlaten is onduidelijk, want ze is niet gefotografeerd op weg naar de deur.

Kylie en Timothée aan het daten?

Laten we even duidelijk zijn. Er is nog niks officieel bevestigd. Toch worden de gemoederen momenteel bezig gehouden met een vermoedelijke romance tussen Kylie Jenner en Timothée Chalamet – en deze situatie met de auto doet daar een schepje bovenop. Waar wij ons eigenlijk niet eens voor konden stellen dat de twee elkaar kenden, bewijst een video bij de Spring 2023 show van Jean Paul Gaultier het tegendeel.

@kardashulu

kylie jenner and timothee chalamet together yesterday at the jean paul gautier fashion show#timotheechalamet #kyliejenner #kyliejenneredit #fashionweekparis #fup #fyp #paparazzi #fypシ #foryou #jeanpaulgaultier

♬ Flowers – Miley Cyrus

Ook blijken tortelduifjes Kendall Jenner en Bad Bunny een diner te hebben gehad waar ook Kylie en Timothée bij aanwezig waren. De geruchten gaan nu dat de twee aan het daten zijn en meerdere directe bronnen van de twee hebben dit inmiddels bevestigd. Toch kan er nog niets met zekerheid worden gezegd.

Maar dat is nog niet alles. De twee, die ogenschijnlijk vrij weinig met elkaar gemeen hebben, zouden volgens andere bronnen samen naar Coachella gaan. Wij zijn dus benieuwd of we ze dit weekend spotten op het populaire festival in Palm Springs, Californië.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.