Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid reageert hartverwarmend op Ariana Grande’s video over bodyshamen

Ariana Grande kwam woensdag op TikTok om te praten over de meningen die mensen over haar lichaam vormen. Niemand minder dan Bella Hadid nam het op zich om de video te herplaatsen op Instagram en hierop te reageren.

‘You never know what someone is dealing with.’

Recap van Ariana Grande’s video

Ariana Grande plaatste afgelopen woensdag een ander soort video op TikTok dan normaal. De 29-jarige zangeres praat in de video openlijk over haar lichaam en reageert op de meningen die mensen hierover vormen. Ondertussen is de video al 67.4 miljoen keer bekeken en gaat het de wereld rond.

Ariana is zeker niet Grande, maar haar lichaam van zowel vandaag de dag als van het verleden haalt nogal wat meningen naar boven. In de TikTok laat ze weten over haar obstakels in het verleden en hoe dat effect had op haar lichaam. Daarnaast stelt ze vast dat ze juist in de meest gezonde staat in jaren. Ze laat de wereld weten dat of je nu klein of grande bent, dik of dun wordt gevonden, at the end of the day gaat het om gezond zijn, wat bij elk lichaam er anders uitziet.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

Bella Hadid reageert

Bella Hadid nam het op zich om de video te herplaatsen op Instagram. Als een celebrity in de spotlight heeft Bella al haar fair share van bodyshaming gehad. Onder de video reageert het 26-jarige model dan ook hartverwarmend. “Instagram is not real and we need to look deeper and consciously remind ourselves that each of us are just human beings trying our best,” reageerde Bella.

De reacties kunnen niet positiever

De reacties op het bericht van Bella Hadid laten blijken dat veel volgers het met Bella eens zijn. Zo reageerde iemand: “Women supporting women. Our bodies shouldn’t be a main topic for anything”. Een andere volger liet weten dat: “This world needs more people like you two”. Dat volgers zijn geraakt door de berichten is wel duidelijk. Wij zijn allang al blij dat de twee celebrities zo open willen zijn over hun obstakels en deze willen delen met de wereld. Keep up the good work.

Is dit het bewijs? De auto van Kylie Jenner is gespot bij Timothée Chalamet’s huis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.