Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Food 16 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo maak je de super easy avocado-pudding van Kourtney Kardashian

Benieuwd wat de Kardashian-Jenners elke dag eten? Toen we een kijkje namen in het eetpatroon van Kourtney Kardashian, konden we niet om haar beroemde avocado-pudding heen. Het recept bevat maar drie ingrediënten en zit vol gezonde vetten. Tell me more, tell me more.

Kourtney schijnt deze avocado-pudding voor elke work-out te eten. Dan moet het wel heel lekker zijn! De Kardashian vertelt dat dit hét ontbijt is waar ze de hele ochtend vol van zit, en dat het haar perfecte pre-workout-snack is.

Recept avocado-pudding van Kourtney Kardashian

Het basisrecept voor de avocado-pudding van Kourtney K is ontzettend makkelijk. Je hebt er namelijk slechts drie ingrediënten voor nodig, volgens dit recept van Today:

  • Een halve avocado zonder pit en schil
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 theelepels honing

Dat valt te overzien, nietwaar? Verder heb je een blender nodig. En dat is dan ook het enige, want je maakt deze pudding door alle ingrediënten in de blender te doen en de massa vervolgens te blenden tot een gladde massa. Schenk het in een bakje et voila, jouw avocado-pudding is klaar om gegeten te worden. Eet ‘t vooral met een lepel, dat is volgens Kourtney dé tip waardoor de pudding nog lekkerder smaakt.

Variaties op het recept

Door de jaren heen zijn er verschillende ‘recepten’ van Kourtney’s avocado-pudding online verschenen. Weet dus dat je het recept altijd wat aan kunt passen naar hoe jij het lekker vindt, als er in de basis maar avocado en een (plantaardige) melk gebruikt wordt. Verder kun je experimenteren om ‘t zo lekker mogelijk te krijgen.

Die recepten ook bekijken? Hier vind je het recept met extra eiwitpoeder (voor extra eiwitten, goed als je veel sport), en dit recept voegt een lepel rietsuiker toe om de pudding wat zoeter te maken. Geen fan van kokosmelk? Je kunt het recept ook met gewone melk of een andere plantaardige melk maken.

En vind je alleen zo’n pudding eten wat saai? Dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om er wat toppings op te doen. Denk aan een klein handje noten, wat chia zaden of zelfgemaakte granola. Zo krijg je de gezonde vetten van de avocado pudding toch binnen, zonder dat elke hap hetzelfde smaakt.

Ga jij deze avocado pudding van Kourtney Kardashian ook eens proberen?

Food diary: dit is wat Kylie Jenner op een dag eet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.