Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 18 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze TikTok-hack laat zien hoe je een te strakke jeans wijder kunt maken

TikTok staat tegenwoordig vol met de meest handige hacks. Zo weten we hoe we een te grote jeans kleiner kunnen maken, maar het komt ook wel eens voor dat een jeans te strak zit. Gelukkig gaat er nu een nieuwe TikTok-hack compleet viraal die precies laat zien hoe je een te strakke broek wijder kunt maken.

Zet je douche maar aan.

TikTok-hacks

Als je op het platform zit, weet je dat TikTok niet alleen vol staat met grappige video’s. Op de app zijn namelijk ook ontzettend veel handige hacks te vinden die je helpen met dagelijkse dilemma’s. Zo gaat er een hack rond op het platform die de manier waarop je wijn drinkt voor altijd zal veranderen en gaan fans los door deze oormassage waardoor je makkelijk in slaap valt.

Naast deze handige hacks staat TikTok ook vol met trends. Niet alleen op het gebied van haar en beauty, maar ook op het gebied van mode. Zo weten we precies welke trends we dit jaar gaan zien en in welke kleuren we deze trends gaan dragen. Style jij liever je outfit met een mooie jeans die je al in je kast hebt liggen, maar pas je hem niet meer? Dan is deze nieuwe TikTok-hack echt iets voor jou.

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je strapless bh nooit meer afzakt

Jeans wijder maken

Op TikTok gaat er namelijk een hack viraal die laat zien hoe je een te strakke jeans wijder kunt maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een oude te strakke jeans en een douche. Een vrouw genaamd Lily Schoknecht – @bug318_ – trok onlangs de aandacht van 4,5 miljoen mensen, nadat ze een kleding-hack deelde van haar oma Rosemary.

In haar virale video legt Lily uit hoe ze tweedehands spijkerbroeken kocht, die bij het passen helaas te klein bleken te zijn. Gelukkig onthult ze niet veel later dat ze een hack van haar oma probeerde, waardoor haar te strakke broek losser werd. Dit gebeurde doordat ze met de te strakke broek aan onder de douche ging staan. Lily vertelt dat je dit voor 3 à 4 minuten moet doen, waarna je de natte broek vervolgens nog 30 minuten moet aanhouden. Doe ondertussen wat squats en lunges om de broek wat losser te maken en laat de broek daarna aan de lucht drogen.

@bug318_

GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess

♬ original sound – Bug318_

@bug318_

Updated video on what’s happens if you wash your streched out shower jeans and if you dry your too big pair of jeans !! #sustainablefashion #sustainability #jeanshack

♬ original sound – Bug318_

Door deze TikTok-hack rock jij elke dag een nieuwe kleur eyeliner

Reacties

Deze nieuwe TikTok-hack zorgde in een korte tijd voor ontzettend veel reacties en daar kijken wij niet van op. Zo vertellen veel volgers dat ze er niet aan moeten denken om in een jeans te douchen, maar andere fans vragen massaal om meer informatie. Zo reageert een fan: “NANA … she knows what’s up.”

Andere fans schrijven: “Brb doing this with all my Jean shorts 😂😍”, “Would love to try this but the thought of being in wet jeans makes my skin scrawl” en “Can confirm! Anytime I find a sick pair of jeans at the goodwill that are a size too small, I do exactly this!”

Wij gaan deze hack binnenkort zeker proberen.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.