Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Ayleen uit The Tinder Swindler onthult welk item van Simon ze heeft gehouden

Gisteren schreven we al hoe het nu gaat met Ayleen, het Nederlandse slachtoffer van Tinder Swindler Simon Leviev. Ayleen komt uit Amsterdam en is helaas gevallen voor de charmes van deze sneaky Israëliër, waardoor ze nu een torenhoge schuld heeft. Toch heeft Ayleen één item uit haar relatie met Simon gehouden.

Ayleen viel voor The Tinder Swindler

De Amsterdamse Ayleen is helaas ook slachtoffer geworden van The Tinder Swindler. Onder schuilnaam Simon Leviev probeerde Shimon Hayut verschillende vrouwen duizenden euro’s afhandig te maken. Hayut deed zich naar verluidt voor als de zoon van de Israëlische zakenman en de zogenaamde “King of Diamonds”, Lev Leviev. Hij gebruikte de naam Simon Leviev op Tinder en verleidde vrouwen met dure cadeaus en privéjets voordat hij hen enorme hoeveelheden geld aftroggelde. Haar verhaal is te zien in de documentaire The Tinder Swindler op Netflix.

Ayleen heeft anderhalf jaar lang contact gehad met Simon en is uiteindelijk heel veel geld kwijtgeraakt. Dat is natuurlijk verschrikkelijk maar ze heeft toch iets overgehouden aan de relatie en dat is.. jawel, een (waarschijnlijk dure) zonnebril.

Zonnebril

De Amsterdamse heeft behoorlijk wat zelfspot en plaatste gisteren een foto op haar Instagram-account mét de zonnebril van Simon met de beschrijving: “Yes these are his glasses 🤪 #thankyouall #thetinderswindler”

Ook is ze is druk bezig met het afbetalen van haar schulden. Daar is ze nog wel even mee bezig, want het is ongeveer 140.000 dollar in totaal. Los van alle financiële schade is Ayleen natuurlijk ook bezig met het verwerken van dit trauma. Op Instagram schrijft ze dan ook: “Thank you all so much for your messages, we’re overwhelmed by your support. I will try and respond to you all ❤️”

True crime-documentaire ‘The Tinder Swindler’ staat op Netflix en iedereen wil weten waar Simon Leviev nu is

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.