Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Entertainment 18 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de verstopte easter eggs in seizoen 3 van Bridgerton

Het tweede deel van Bridgerton seizoen 3 is sinds vorige week te zien. Tijdens de afleveringen zijn er meerdere easter eggs te ontdekken, maar deze zijn niet altijd makkelijk te zien. Voornamelijk tijdens de Bridgerton bruiloft van Colin en Penelope zijn er een hoop verbogen verwijzingen.

Wij laten je zien welke easter eggs er te ontdekken zijn bij de bruiloft van Penelope en Colin.

Bridgerton seizoen 3 deel 2

Het volledige seizoen van Bridgerton is eindelijk te zien. Fans vinden deel twee het interessantst van de gehele serie. Dit komt onder andere doordat dit deel niet alleen sprookjesachtig is, maar ook wat meer realistisch. In dit deel gaat het namelijk veel om verantwoordelijkheid nemen voor je daden en realistisch naar een relatie kijken. Dit wordt nog interessanter door alle easter eggs die in dit deel van Bridgerton verstopt zitten, deze nemen we met je door:

Bruiloft Colin en Penelope

De bruiloft van Colin en Penelope zat vol met easter eggs. Dit magische en romantische moment wordt nog specialer wanneer je op de details let.

Huwelijkslied Yellow

Één van de easter eggs van dit moment is het huwelijkslied waarop Penelope naar het altaar loopt. Dit gebeurt namelijk op het lied Yellow van Coldplay dat gespeeld wordt door het Vitamin String Quartet. De kenmerkende kleur van Penelope is de kleur geel.

Penelope’s trouwjurk

De jurk die Penelope droeg tijdens haar bruiloft was voor veel kijkers waarschijnlijk een verrassing. In plaats van de opvallende kleuren, was de trouwjurk van Penelope juist een erg zachte kleur. Het was een soort blush kleur. De kleur van de jurk stond voor het feit dat Penelope niet langer naar haar moeder luistert en haar eigen keuzes maakt.

De eerste dans

Nog eentje: het moment na de ceremonie waarop Penelope Colin vraagt om een dans. Ook al is dit niet het moment voor een dans, stapt ze uit haar comfortzone en doet ze het toch. Dit symboliseert het feit dat Penelope erg gegroeid is en minder onzeker is. De dans vindt plaats op het lied You Belong With Me van Taylor Swift, gecoverd door Duomo.

@cristinalara1116

First dance 💍💒 @Bridgerton @Netflix #bridgerton #bridgertonscandal #bridgertonnetflix #polin #ladywhistledown #colinbridgerton #penelope #wedding #weddingoftheseason #dancing #taylorswift #tswift #swiftie #youbelongwithme

♬ original sound – Cristina Isabel Lara

Kleurenthema van de bruiloft

Achter het kleurenthema van de bruiloft zit ook een verhaal. Tijdens de bruiloft zie je dat alle details in de kleuren blauw, geel, groen en paars zijn. Dit zijn de kleuren die door de hele serie al gebruikt worden om de twee families te symboliseren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.