Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 16 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Baby news! Chrissy Teigen is bevallen van derde kindje

De beschuit met muisjes mag weer uit de kast getrokken worden. Een van onze favo celebrity-koppels, John Legend en Chrissy Teigen, hebben hun derde kindje op de wereld verwelkomd.

De zanger deelde het mooie nieuws op een bijzondere manier.

Een derde kindje voor Chrissy Teigen en John Legend

Ondanks dat John Legend en Chrissy Teigen het zelf nog niet op social media hebben gedeeld is het goede nieuws al bekend: Chrissy Teigen is bevallen van hun derde kindje. De zanger maakte het nieuws bekend tijdens een privé-concert een paar uur na de bevalling. Hij gaf naar verluidt aan dat hij heel weinig slaap had gehad en veel in het ziekenhuis is geweest, maar dat hij zich heel energiek voelde sinds dat zijn kindje ter wereld was gekomen.

Nieuw lid van de Legend-familie

De baby komt, héél gewenst, nadat het koppel de afgelopen jaren heel wat uitdagingen heeft doorstaan. Chrissy had in oktober 2020 een heftige miskraam en stapte hierna in een intensief IVF-traject om hun kinderwens te verwezenlijken. Het model kreeg naar eigen zeggen 1 biljoen IVF shots in haar benen, maar gelukkig mocht het baten en wisten ze al vrij snel dat er een nieuwe “Legend” onderweg was. Ze vertelden het nieuws vrijwel meteen aan hun kinderen Miles Theodore (4) en Luna Simone (6) en keken er dus als gezin enorm naar uit. Met de rest van de wereld deelde ze het nieuws in augustus, wat voor veel opmerkingen zorgde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.