Emma Toussain
Emma Toussain Events 18 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Patrick Mason zien zonder duur ticket? Dit is de line-up van het BACARDÍ x Filling Pieces event tijdens ADE

Een plek waar je low key kunt feesten én kunt shoppen? Dan moet je tijdens ADE jezelf naar de Spuistraat verplaatsen, want daar heeft Filling Pieces een pop-up flagship store waar je de nieuwste collectie in samenwerking met BACARDÍ kunt shoppen. En terwijl je dat kunt doen kun je ook nog eens feesten, geheel in stijl dus.

Dit is de line-up!

Feesten met BACARDÍ x Filling Pieces

Filling Pieces lanceert dus samen met BACARDÍ een capsule collectie, geheel in de edgy sfeer die er om Amsterdam Dance Event heen hangt. De kledingitems zijn vanaf 18 oktober verkrijgbaar online, maar je kunt deze ADE-look ook shoppen in de Filling Pieces flagship store in Amsterdam dus dat is misschien nog wel leuker. Deze winkel staat heel ADE lang in het teken van muziek, feest, kleding én BACARDÍ-cocktails. Ook de line-up van dit festijn is bekend, dus dan weet je ook wanneer je kunt shoppen en meteen je favo artiest kunt zien. Bekijk de line-up hieronder en maak je schema alvast klaar:

Spot jij ook Patrick Mason? Philou Louzolo? Amazing. Het enige wat je moet doen is de Instagram van Filling Pieces in de gaten houden: elke ochtend om 11.00 uur plaatsen ze een story met de RSVP-link voor die specifieke dag. Wel ff aanmelden dus!

Oh – en wil je trouwens deze nieuwe collectie zien? Wij hebben de capsule collectie al eerder uitgelicht. De collectie bestaat uit bovenkleding: hoodies, T-shirts, cardigan sweater, en een shirt. Ook lanceren ze schoenen waar jij de hele avond comfortabel op kunt dansen.

Spuistraat 168 dus, wil je niet missen.

Exposities tijdens ADE: hier wil je zijn

We hadden het eerder al over toffe feestjes tijdens ADE en de artiesten die wij graag willen zien de komende dagen en dat zijn er een hele hoop. Je kunt natuurlijk niet alles bezoeken, maar

Wij Nederlanders vallen met onze neus in de boter, wat de partyscene betreft. We zijn vooruitstrevend, toonaangevend en wereldwijd bekend om onze getalenteerde dj’s. En ook de creatieve kant van de Nederlandse dance-industrie wordt tijdens ADE extra belicht. Déze pop-ups en exposities wil je ook nog zien tijdens deze party week.

Wij hebben er in elk geval méga zin in.

Deze 6 fouten maken we allemaal tijdens het shoppen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.