Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 27 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

De ‘Barbie sole’ tattoo onder je voet is de nieuwe trend en wij zijn verkocht

In de jaren ’60 hadden alle Barbiepoppen het woord ‘Japan’ onder hun voet gestempeld, waarschijnlijk omdat de poppen daar gemaakt waren. Nu is er een nieuwe trend geboren in tattoo-land, genaamd de Barbie sole. We hebben het hier over tattoos ónder je voet en wij zijn verkocht.

Ja, een tattoo op je voetzool. Klinkt pijnlijk, maar ziet er geweldig uit.

De Barbie sole tattoo is de nieuwste trend

Wij zijn head over heals met deze nieuwe tattoo trend. De meest populaire tattoo is de ‘MADE IN (land waar je bent geboren)’  tattoo onder je voet, zoals Cara Delevigne heeft. Maar naast dat, zijn er nog veel meer ontwerpen die prachtig staan op de onderkant van je voet.

Aangezien het bot dicht op de huid zit, lijkt het erop dat dit een pijnlijke plek is om te tatoeëren. Laten we maar hopen dat die olifantenhuid onder onze voeten de pijn dragelijk maakt. En wie mooi wil zijn …

Niet alleen tekst doet het goed daaronder, ook tekeningen staan prachtig. Deze tattoo is makkelijk bedekken. Dus heb jij een baan waarin een tattoo niet gewenst is? Dan is de Barbie sole de ultieme uitkomst. Houd er wel rekening mee dat deze tattoo sneller vervaagd dan normaal, aangezien er veel wrijving is aan de onderkant van je voet. Maar ach, een paar lijntjes zijn zo weer bijgewerkt.

Wat inspiratie voor een tattoo op je voetzool

Nog geen idee wat je wil laten zetten? Wij zetten de leukste, grappigste en mooiste designs voor je op een rijtje. Deze tattoo leent zich perfect voor een quirky vriendinnen-tattoo (we verwijzen je graag door naar de wijn-tattoo hieronder).

Toy Story fans know…

PopSugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.