Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kaia Gerber komt met hét kapsel voor de lente en het heeft alles te maken met prinses Diana

Met de kappers die weer open zijn komt die ene vraag weer omhoog: is het dan nu eindelijk tijd om afscheid te nemen van je lange lokken? Ja, het is echt tijd. Daarbij, laten we eerlijk zijn: van de 99 problemen die je hebt zal een haircut er op z’n minst 98 oplossen. Tijd dus voor wat haarinspiratie. Wat dacht je van een op Prinses Diana-geïnspireerde coupe? Model Kaia Gerber doet het ons even voor.

De iconische bob van Prinses Diana is gedipt in een moderner sausje en het is alles wat we willen.

Bob van Prinses Diana

We zijn ervan overtuigd dat de bob hét kapsel wordt van 2021. Celebrities als Kim Kardashian, Dua Lipa en Kylie Jenner gingen ons al voor. En met een bob kun je alle kanten op, denk aan een strakke maar ook een warrige of wavy bob.

Een coupe die nu veel gespot wordt is de moderne versie van Prinses Diana’s bob. In The Crown werd de bob weer in het leven geroepen door niemand minder dan Emma Corrin, die Prinses Diana speelt in de serie. Ook Kristen Stewart die binnenkort in Spencer, een film over Diana, gaat spelen geeft ons inspiratie.

ANP

Haartrends 2021

Nu staat Prinses Diana er al lang om bekend een mode-icoon te zijn – denk bijvoorbeeld aan de bikershort – maar ook als het gaat om haarstijlen is ze een echte trendsetter. Daarbij is de bob nog nooit géén trend geweest. De moderne bob is perfect als je toe bent aan iets nieuws.

Het opvallende aan Diana’s bob zijn de laagjes en het volume. Het is nog makkelijk achter de oren te doen, maar het geeft toch even die volumineuze twist. De moderne versie laat de volumineuze bob spreken doormiddel van een zijscheiding en laagjes. Om echt die Diana-look te creëren, is het natuurlijk het mooist om je bob zo te föhnen dat hij een beetje naar voren valt. Model Kaia Gerber postte op Instagram de perfecte versie van Diana’s bob.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar deze volumineuze en speelse coupe wordt dé trend voor komende lente. Wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.