Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid en Dua Lipa waren samen op vakantie en delen jaloersmakende foto’s op Instagram

Bella Hadid en zangeres Dua Lipa, die een relatie heeft met Bella’s broer Anwar Hadid, hebben weer eens bewezen dat ze meer zijn dan alleen schoonzussen. Afgelopen week postten ze foto’s van een gezamenlijke vakantie mét Anwar Hadid. Kunnen wij ons nog ergens inschrijven voor deze vriendengroep?

Ze delen de jaloersmakende foto’s op Instagram.

Dua Lipa en Bella Hadid samen op vakantie

De schoonzussen delen allebei een collectie aan foto’s op hun Instagram-account. Zo zien we Dua en Bella terwijl ze aan het zwembad relaxen en posten ze een bikiniselfie met drankjes. Op andere foto’s zien we een feestje met meer vrienden waarop Dua en Bella dansen en natuurlijk deelt Dua Lipa ook een foto met haar grote liefde Anwar Hadid in een restaurant.

Dat Bella Hadid en Dua Lipa het goed met elkaar kunnen vinden is geen verrassing meer. De twee werden al vaker samen gespot sinds Dua met Anwar aan het daten was. Eerder deze week werden Dua, Bella en Anwar gespot in een restaurant in Londen. In januari waren de schoonzussen, Anwar en hun moeder Yolanda Hadid aanwezig bij de verjaardag van Zayn Malik, de vriend van Gigi Hadid, in New York City.

Dua Lipa deelt intieme foto’s met Anwar Hadid op Instagram voor zijn verjaardag

Vriendinnen

Niet alleen Bella Hadid en Dua Lipa kunnen het goed met elkaar vinden, ook Gigi Hadid is dol op haar schoonzus. “Dua is very close with the whole Hadid family,” vertelde een bron aan E! News. “She has spent a lot of time with them over the last few months and they have really welcomed her with open arms. Yolanda Hadid loves her and is happy to see Anwar so happy.” De insider vertelde toen ook dat Bella en Gigi hun schoonzus Dua altijd overal voor uitnodigen en het leuk vinden om tijd met elkaar door te brengen. Wij willen meer beeldmateriaal van deze vriendschap.

Zo verraste Anwar Hadid zijn liefde Dua Lipa toen ze een Grammy won

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.