Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez heeft nu een curtain fringe en post foto op Instagram

Jennifer Lopez bewijst met haar meest recente Instagram-post dat de curtain fringe hier voorlopig blijft. Ze introduceert een nieuw laagjes-kapsel op Instagram en dat zorgt ervoor dat we direct naar de kapper willen rennen. Natuurlijk werd haar nieuwe kapsel geknipt door niemand minder dan haar vaste hairstylist Chris Appleton.

Hoe is deze vrouw 52 jaar?!

Jennifer Lopez heeft curtain fringe

Met haar nieuwe laagjes inclusief curtain fringe verscheen Jennifer Lopez gisteren op Instagram. Hairstylist Chris Appleton deelde zijn nieuwste creatie op Instagram met de caption, “Love J Lo with a curtain bang and layers. Who’s into this vibe?” Wij kunnen alvast vertellen dat we ons helemaal in deze vibe kunnen vinden, Chris.

Ook op haar eigen Instagram-account post Jennifer Lopez een serie aan foto’s, ze combineert haar nieuwe kapsel met een crèmekleurige top en matching blazer en schrijft in de caption, “Bringing the beige.” Het enige wat wij kunnen denken bij het zien van de foto: hoe is deze vrouw 52 jaar?! Haar post heeft inmiddels al meer 2 miljoen likes en kan op veel enthousiaste reacties van haar fans rekenen. Zo schrijft een fan, “I love this length of hair for her,” en voegt een ander toe, “Beautiful hair.”

Van curtain bangs tot volle pony: herfst is fringe-season en dit zijn alle haarstijlen met een pony

Samenwerking met Netflix

Haar nieuwe kapsel is niet het enige dat opvalt aan de foto die J.Lo op Instagram post. In de caption schrijft ze ook dat er iets aankomt in samenwerking met Netflix. Ze schrijft in de caption, “#NetflixOutfitCheck #SomethingIsComing @robzangardi @marielhaenn @chrisappleton1 @tombachik @scottbarnescosmetics @netflix @contodonetflix” Als locatie voor haar post kiest ze Netflix en in de andere foto’s uit de serie zien we hoe Jennifer Lopez poseert voor promotiemateriaal. In juni werd al bekend dat Jennifer een langdurig contract aanging met de streamingdienst en dat ze een hoofdrol zou spelen in de sciencefictionthriller Atlas. Wij kunnen niet wachten.

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor een pony die we nodig hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.