Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid plaatst jeugdfoto’s op Instagram voor Gigi Hadids verjaardag

De familie Hadid had gisteren een jarige in het midden! Gigi Hadid vierde haar 28ste verjaardag en dat ging niet onopgemerkt. Bella Hadid plaatste dan ook een aantal foto’s op Instagram van haar en haar zus die onze harten deden smelten. Uit de dieptes van haar fotogallerij viste het model een paar foto’s uit de kindertijd en wenste ze haar grote zus een fijne verjaardag.

Happy birthday to you…

Gigi Hadid viert verjaardag

Gigi Hadid besloot dit jaar haar verjaardag in Disney te vieren. Even ertussenuit met familie en vrienden was volgens haar dé perfecte manier om haar 28ste verjaardag te vieren, want ouder worden en nog steeds kind blijven is uiteindelijk wat we allemaal wel willen. Veel van het weekend heeft ze niet geplaatst, zo kon ze optimaal genieten van een verjaardasgweekend weg. Toch liet ze ons niet helemaal high and dry hangen, want een lipsync video met Minnie Mouse kwam gisteren nog wel online.

Bella Hadid haalt oude foto’s tevoorschijn

Bella Hadid was er niet bij, maar dat weerhield haar er niet van om alle liefde te sturen naar haar grote zus via Instagram. Zo haalde ze een paar oude foto’s uit de grabbelton en gaf ze ons ook een bijzondere foto van Gigi met zoon Khai.

Te lief voor woorden

Onder de foto schreef Bella Hadid een hartverwarmende tekst over haar grote zus, waarin onder andere stond: ‘Calm cool collective kind loving hard working angelic creative brilliant fun thoughtful PURE, the list of all the reasons I love you could go on for days’.

In de fotoreeks staan onder anderen foto’s van de twee zussen in de kindertijd en foto’s van Gigi alleen. Daarnaast heeft Bella ook nog een foto van Gigi en zoon Khai toegevoegd. Foto’s van Khai krijgt het internet bijna nooit te zien, dus deze foto is een speciaal cadeautje voor volgers en fans.

Adele praat met James Corden openlijk over haar scheiding en raakt geëmotioneerd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.