Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-video laat zien hoe een kin de vorm van je gezicht compleet kan veranderen

Tegenwoordig laat bijna iedereen wel wat aan zichzelf doen. Plastische chirurgie is namelijk nog nooit zo populaire geweest. Celebrities en influencers doen er op social media dan ook niet geheimzinnig over dat ze wat aan zichzelf veranderen. De vorm van je gezicht kan namelijk veranderen door de meest kleine ingrepen en dat is precies wat deze hilarische video laat zien.

Het blijk dat je kin eigenlijk ontzettend belangrijk is voor de vorm van je gezicht.

TikTok

TikTok staat vol met de meest handige video’s. Zo weten we door TikTok hoe je ervoor zorgt dat je oorlel niet uitrekt door zware oorbellen en dat geel dragon fruit blijkbaar werkt als een natuurlijk laxeermiddel. Maar ook op het gebied van beauty staat TikTok vol met handige hacks.

Zo was TikTok voor een lange tijd compleet obsessed met anime lashes en gebruikers zijn ook al een hele tijd obsessed met de lashroutine van Alix Earle, die ervoor zorgt dat je super lange wimpers krijgt. Maar een video die op dit moment viraal gaat op TikTok laat precies zien hoe belangrijk je kin eigenlijk is voor de vorm van je gezicht.

Bebe Rexha reageert op virale zoekterm over haar lichaam die op TikTok rondgaat

Hilarische video

In de TikTok-video die gebruiker Marissa the PA plaatste is te zien wat voor effect je kin op de vorm van je gezicht heeft. In de video laat ze namelijk met foto’s van Alix Earle, Bella Hadid, Gigi Hadid en Hailey Bieber zien hoe zij er met hun normale kin en een kleine kin uitzien. Het verschil in grootte van de kin is niet eens zo mega groot, maar het blijkt toch een groot verschil te maken.

@marissathepa

Chin filler in the right candidate makes a HUGE difference in facial balancing. #chinfiller #chinimplant #chinfillerbeforeandafter #celebrity #physicianassistant #injector #aestheticinjector #cosmeticinjections #injections #botox #fillers #filler #lipfiller #botoxchallenge #miami #fortlauderdale #bocaraton #beforeandafter

♬ Goodies (feat. T.I. & Jazze Pha) (Clean) – Ciara

De video gaat dan ook helemaal viraal en is al meer dan 6 miljoen keer bekeken. Ook reageren er massaal mensen onder de video. Zo schrijft een kijker: “I’m ngl I never understood chin filler til this video.” Andere kijkers schrijven: “The fact that i look like the no chin version 😂 but like it ! Soft traits are the cutest ✨”, “I was just feeling bad about my chin looking too long. Thanks for this 😭😭🫶” en “I had a whole chin implant and let me tell you it changed my life!!!!”

Deze upside-down wimperkruller TikTok-hack wil je vandaag nog proberen

Uit de reacties blijkt dus dat het niet uitmaakt of je een kleinere of grotere kin hebt. Iedereen is wel eens onzeker of zijn eigen lichaam, maakt niet uit hoe het eruit ziet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.