Redactie
Redactie Celebrity 23 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Bella Hadid is gespot in de meest sexy trend van dit najaar

Elk jaar is deze trend wel te zien. Toch is-ie nooit helemaal doorgebroken: de cutout. De hype komt ieder jaar terug in de winkels, op de catwalk en zeker ook bij de celebrities. Deze keer zagen we Bella Hadid schitteren in deze trend en dat maakte haar ’00s look zeker af.

Pak de schaar er maar bij.

Bella in een cutout-top

Van tops tot broeken, alles kan tegenwoordig een cutout bevatten. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat je geen kledingstuk met een cutout, zoals een top met gaten, ziet. Het is bijna alsof deze trend weigert om uit te sterven. Telkens als je denkt dat deze trend is verdwenen, komt die op subtiele wijze, in een nieuwe vorm, terug.

Eigenlijk kon deze trend niet ontbreken, want 2020 en 2021 zijn beide het jaar van de comebacks. Deze ’00s trend hoort dan ook zeker in het rijtje thuis. Zelfs in de ateliers van bijna alle fashiondesigners heeft deze sexy trend zijn weg terug gevonden. En we moeten toegeven, ook wij zijn weer helemaal verliefd op deze trend.

Bella Hadid rockt deze trend zeker op haar Instagram. Met een bordeaux kleurige cutout-top gecombineerd met een wijde joggingsbroek en flashy sneakers. Bella Hadid is zeker een goede inspiratiebron en stijlicoon.

Waar kan ik deze trend kopen?

We hebben een paar cutouts op een rijtje gezet om jou op weg te helpen.

Cutout blazer – Afound

Cutout jurk – & Other Stories

Cutout jeans – Weekday

Cutout top – Missguided

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.