Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Bella Thorne is verloofd met Mark Emms na minder dan een jaar gedatet te hebben

Bella Thorne ken je misschien kennen van de Disneyserie Shake It Up, de film Midnight Sun of misschien wel van haar OnlyFans account. Na minder dan een jaar gedatet te hebben met ondernemer Mark Emms ging hij op een knie voor haar. Vogue Weddings was de eerste die het koppel sprak over dit moment en de bruiloft.

Congrats Bella!

Bella Thorne is verloofd

Vogue Weddings liet in een gezamenlijke post met Bella Thorne op Instagram weten dat de twee tortelduiven verloofd zijn. De twee ontmoetten elkaar op het strand in Ibiza tijdens het verjaardagsfeest van Cara Delevingne. “It was love at first sight as the sun rose”, vertelde de actrice aan Vogue.

Een jaar daten

Mark ging afgelopen zaterdag op een knie met een tien-karaats diamand en Bella hoefde geen twee keer na te denken over een antwoord. De twee lieten het goede nieuws weten via een foto op Instagram waarop we de prachtige ring maar wat goed konden zien.

Geen simpele bruiloft

Bella Thorne is zeker niet de persoon die voor een simpele bruiloft gaat. Ze besprak de eerste weddingdetails met Vogue. Zo vertelde ze dat zichzelf wel ziet trouwen op het platteland, op een landgoed in het Verenigd Koninkrijk. Slechts een jurk dragen op deze speciale dag is geen optie: volgens Bella hoort een bruid er wel vier te hebben. Misschien zien we haar wel verschijnen in een vintage Dior of Schiaparelli.

Anderhalf jaar terug in de tijd

Bella Thorne en Mark Emms bevestigden te daten eind augustus 2022, slechts drie maanden nadat Bella haar verloving met acteur Benjamin Mascolo had afgebroken. Door verschillende schema’s zagen ze elkaar weinig. Dit zorgde ervoor dat de relatie uiteindelijk uiteenviel. Wij zijn dan ook maar wat blij voor Bella dat zij vervolgens haar prins op het witte paard heeft gevonden, ofwel de ondernemer met heel wat tattoos.

De bruiloft

Wanneer de speciale dag zal zijn is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat Bella uit de kast gaat trekken hiervoor en hopen dat ze lang gelukkig met elkaar blijven.

Sofia Richie trouwde dit weekend: dit is alles wat je wil weten over de sprookjesachtige bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.