Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 28 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Cara Delevingne doneert haar orgasme (ja, echt) aan de wetenschap

Terwijl de ‘normale’ mens er misschien voor kiest om na zijn of haar overlijden hun lichaam of een gedeelte daarvan te doneren aan de wetenschap, kiest Cara Delevingne ervoor om iets veel ongebruikelijkers te doneren, namelijk: haar orgasme (ja, echt waar). En dan ook niet terwijl ze dood is, dat dan natuurlijk niet. In haar nieuwe documentaire genaamd ‘Planet Sex’ helpt het model onderzoekers om meer te weten te komen over de ‘gender climax gap’, de theorie die beschrijft waarom mannen meer kans hebben op een orgasme tijdens seks dan vrouwen.

Dit brengt bloed doneren wel naar een heel ander niveau…

Planet Sex with Cara Delevingne

In haar nieuwe documentaire genaamd ‘Planet Sex’ with Cara Delevingne vraagt het model aandacht voor verschillende seksonderwerpen, waaronder de zogenaamde orgasmekloof. Wat kort door de bocht gezegd betekent dat mannen tijdens seks vaker klaarkomen dan vrouwen en dat dat ook vaak als ‘normaal’ wordt gezien.

Zo vertelt het model zelf: “You’d think in the 21st Century men and women should be having equally satisfying sex lives, right? Well, prepare for a shock. Scientists say that 95 per cent of straight men orgasm during intercourse but only 65 per cent of straight women do. “

Maar, hoe heeft het model nou precies haar orgasme gedoneerd?

Cara gaf onderzoekers een bloedmonster voor en na het bereiken van haar orgasme, zodat ze de effecten op haar lichaamschemie konden bestuderen. Het experiment meet de niveaus van (even wat medische taal) endocannabinoïdend, dit zijn signalerende moleculen. Ze meten deze voor en na haar orgasme.

Cara onderzoekt nog meer

Maar naast het onderzoeken van de orgasmekloof, gaat het model de hele wereld over voor haar zoektocht om seksualiteit tot op de bodem uit te zoeken.

Zo reisde ze zelfs naar ons kleine kikkerlandje (Nederland) om een ​​seksexpert te ontmoeten, bezocht ze een filmset waar ‘ethische’ pornografie word gemaakt en reisde naar Japan waar ze een mal van haar eigen vagina maakte.

Benieuwd wat de uitslag is van haar onderzoek? ‘Planet Sex’ with Cara Delevingne is vanaf donderdag 1 december te zien op BBC.

Dit is alles wat je moet weten over seksuele meditatie – het geheim achter de beste orgasmes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.