Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Films & Series 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je een grote fan van Bridgerton? Dan wil je de film Lady Chatterley’s Lover op Netflix ook zien

Kan je niet wachten totdat seizoen 3 van Bridgerton eindelijk te zien is? En hou je wel van een paar gepassioneerde seksscènes in je films en series? Dan moet je de nieuwe Netflix film Lady Chatterley’s Lover, met niemand minder dan Emma Corrin (AKA prinses Diana in The Crown Seizoen 4)écht kijken!

En de film komt aankomende vrijdag al naar Netflix, dus je hoeft niet eens lang te wachten!

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Lady Chatterley’s Lover

Lady Chatterley’s Lover is een adaptatie van de gelijknamige roman van D.H Lawrence. Het boek staat bekend voor zijn expliciete seksscènes waarin zelfs word gehint naar anale seks, wat in de tijd (1928) dat het boek uit kwam als obsceen werd gezien, waardoor het boek pas in 1959 officieel werd gepubliceerd.

Wil je toch meer weten over de film? Lees dan vooral verder, wij zetten namelijk alles wat we weten voor je op een rij!

Het plot van de film

Je zult vast denken: heel leuk die seksscènes, maar zit er verder nog wat diepgang in? Natuurlijk, het verhaal gaat over Constance Chatterley die vast zit in en liefdeloos huwelijk (tja, want scheiden was destijds net zo’n schandaal als het praten over seks). Nadat haar man, generaal Sir Clifford Chatterley, gewond terug keert uit de Eerste Wereldoorlog wordt Constance meer een verpleegster dan een vrouw voor Clifford en voelt ze zich erg eenzaam.

Maar wanneer ze Oliver Mellors, de nieuwe jachtopziener ontmoet, vindt ze bij hem alles wat ze mist in haar relatie met haar man. En wat begint als een flirt ontwikkelt zich al snel in een seksuele relatie vol passie die haar wereld op zijn kop zet.

De cast

In de film spelen onder andere Emma Corrin die vooral bekend is door haar rol als prinses Diana in het vierde seizoen van ‘The Crown‘. Jack O’Connell was al eerder te zien in de Netflix-miniserie ‘Godless en ‘The North Water‘ en Matthew Duckett is bekend voor zijn rol in ‘A Confession‘.

Is er een trailer voor Lady Chatterley’s Lover?

Natuurlijk is er een trailer voor de film! Ben je na het kijken van de trailer net zo excited voor de film als ons? Dan hoef je gelukkig niet lang te wachten, want aankomende vrijdag 2 december 2022 staat de film op Netflix.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.