Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en dochter North dansen op deze Nederlandse Ch!pz-klassieker

We zijn lichtelijk geobsedeerd door het TikTok-account van North West (we schreven er al een aantal artikelen over) maar nu hebben we toch wel iets heel grappigs ontdekt. De 9-jarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West doet namelijk een kleine choreografie op een nummer van Nederlandse bodem.. en niet zo maar een. Nee, het nummer is van de muziekgroep Ch!pz – je weet wel van de nummers ‘Cowboy’ en ‘1001 Nights’ Je groep 8 disco was niet compleet zonder een van deze bangers. Toen wij stonden de feesten op deze muziek back in the days, hadden we niet kunnen verwachten dat de nummers zo’n 16 jaar later viral zouden gaan op TikTok.

Zó viral, dat het zelfs huize Kardashian heeft bereikt.

North West danst met Kim op 1001 nights van Ch!pz

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West mag dan nog maar 9 jaar oud zijn, ze is nu al wereldberoemd én ontzettend populair op TikTok. Het account @kimandnorth, gerund door mommy Kim en een klein beetje door North zelf, heeft inmiddels al 9.2 miljoen volgers. Da’s aardig wat, gezien de leeftijd van miss North. Ze zit veel op TikTok, en daar komen heel wat (oudere) nummers voorbij. Het nummer 1001 Nights was vroeger, in onze tijd, een echte hit en iedereen kon het dansje meedoen. Het lijkt eigenlijk best op een modern TikTok-dansje, zo met de armen. t

Bekijk de originele versie hier op YouTube.

Oké, dan nu de versie van miss North en mama Kim..

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ original sound – Taeao

Heb je een miljoenenimperium, ben je de bekendste realityster van de wereld, dans je gewoon op dezelfde Nederlandse nummers als wij vroeger. Cirkeltje is wel rond hoor jongens. Ze moeten alleen nog even oefenen.. wij kunnen het wel beter.

Kanye West is niet blij met Kim Kardashian door het TikTok-account van North West

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.