Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 14 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Ben Shapiro gaf commentaar op ‘WAP’ van Cardi B en Megan Thee Stallion en Twitter gaat los

De single die Cardi B en Megan Thee Stallion vorige week uitbrachten heeft al veel stof doen opwaaien. In de videoclip van ‘WAP’ verscheen Kylie Jenner en dat zorgde voor een discussie. Nu is er nog een probleem: Ben Shapiro en zijn commentaar op het nummer. Gelukkig levert dit ook wat hilarische memes en tweets op.

‘WAP’ – wat staat voor Wet Ass Pussy – heeft al bijna 23 miljoen streams op Spotify. Het is dus een populair nummer, maar niet iedereen is blij met de teksten van Cardi en Megan.

Ben Shapiro geeft commentaar op het nummer van Cardi B en Megan Thee Stallion

Ben Shapiro, de mede-oprichter en redacteur van de conservatieve website The Daily Wire, heeft de teksten ‘WAP’ uitgelegd. Terwijl hij dit deed kon hij niet vaak genoeg zeggen hoe ‘bold‘ hij het vond. Bewerend dat de seksueel expliciete teksten antifeministisch zijn, spot hij met ‘Dit is waar de feministische beweging om draaide, en als je iets anders zegt is het omdat je een vrouwenhater bent, snap je? ’

Hij bespot Cardi en Megan door te beweren dat zij feminisme niet begrijpen, maar oordeelt wel over het feit dat ze openlijk over seks rappen. Is dat niet iets dat mannen al tientallen jaren op dezelfde manier ongestoord doen? Hmmmm, interesting. 

Goed, Ben is het niet eens met de teksten van van Cardi B en Megan Thee Stallion. Vervolgens tweette hij ook het volgende.

As I also discussed on the show, my only real concern is that the women involved — who apparently require a “bucket and a mop” — get the medical care they require. My doctor wife’s differential diagnosis: bacterial vaginosis, yeast infection, or trichomonas.’

En Twitter gaat los

Zoiets gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar Ben Shapiro Cardi en Megan in de maling nam, wordt hij nu zelf belachelijk gemaakt door de fans van de dames. En wij moeten eerlijk toegeven: de tweets zijn hi-la-risch.

GraziaBusiness Insider

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.