Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 14 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de beste beautylooks van Kim Kardashian door de jaren heen

Je kunt vanalles zeggen over de Kardashian-Jenner familie, maar één ding is zeker: als het gaat om beauty en fashion zijn het ware trendsetters. Ook niemand minder dan Kim Kardashian is een echte trendsetter als het gaat om beautylooks. Zo is ze niet vies van een contour hier en daar of een opvallende smokey-eyes.

NSMBL zou NSMBL niet zijn als we haar beste looks even op een rijtje zouden zetten. Van make-up tot hairdo’s: dit zijn de beste beautylooks van Kim K.

De beste beautylooks van Kim Kardashian

We kunnen geen genoeg krijgen van de Kardashian-Jenner familie. Zo zien we de zussen op Instagram regelmatig verschijnen in een nieuwe coupe en een flitsende outfit. Ook op het gebied van beauty maken de Kardashian-Jenners zich maar al te graag wegwijs.

Zo heeft ook niemand minder dan Kim Kardashian haar liefde voor make-up gevonden en startte ze in 2017 KKW Beauty. En dat is niet het enige: ze laat ook vaak genoeg haar liefde voor make-up zien op de rode lopers. Zo zien we haar de ene keer met een bold rode lip, en de andere keer in een donkere smokey-eye.

Kortom: Kim Kardashian is een queen als het gaat om beautylooks. Scroll door voor haar beste beautylooks door de jaren heen.

1. Juni 2006

Een lange tijd geleden waren de beautytrends een stuk anders dan nu, en dat is duidelijk te zien. Toch liep Kim Kardashian altijd mee en soms zelfs vóór op de trends van toen. Zo liet ze zien dat less vaak more is. Ze rockte deze simpele grijsblauwe oogschaduwlook in 2006.

ANP

2. Februari 2009

Wie Kim Kardashian een beetje kent, weet dat ze ook niet vies is van een beautylook die lekker over de top is. Zo staat ze deels bekend om haar lange wimpers en aangezette jukbeenderen.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

3. Juni 2009

Kim Kardashian haar go-to look is en blijft een subtiele smokey-eye. Wij zijn verliefd op deze subtiele bruine smokey-eye die Kim in 2009 droeg.

ANP

4. Augustus 2009

Deze lichte zilveren oogschaduw look die Kim droeg is weer terug van weggeweest. Wij zijn fan.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

5. Mei 2010

Je zag Kim regelmatig een smokey-eye dragen met een wit lijntje aan de binnenkant, een trend die altijd zal blijven bestaan. Je creëert door een wit lijntje toe te voegen een effect waardoor je ogen groter lijken.

ANP

6. Maart 2012

We kunnen geen genoeg krijgen van deze subtiele blauwgroene oogschaduw look die Kim Kardashian in 2012 droeg. Ze maakte de beautylook af met een simpele nude lip.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

7. Mei 2012

Kim weet naast het dragen van een subtiele smokey-eye ook maar al te goed hoe ze een kleurrijke make-uplook moest creëeren. In combinatie met de felgele jurk droeg ze een opvallende smokey-eye met een felrode lip. Obsessed.

ANP

8. September 2012

Als we vragen hebben over smokey-eyes, kunnen we altijd bij Kim terecht. Ze rockt al sinds forever de make-uplook. Deze opvallende smokey-eye maakte ze af met een nude lip en een strakke contour.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

9. December 2013

Na de bevalling van North rockte Kim een blonde coupe op de rode loper die we maar niet kunnen vergeten. En dan nog te beginnen over de matching oogschaduw en de jurk. Wij zijn fan.

ANP

10. Februari 2015

Een mooie gouden smokey-eye is nooit mis. We delen hier onze beste looks met de make-uplook.

VALERIE MACON / AFP

11. Mei 2016

Throwback naar toen Kim Kardashian in 2016 verscheen op de Costume Institute Benefit in New York met deze subtiele make-uplook die een wel heel opvallend element bevatte: haar bleke wenkbrauwen.

ANP

12. Mei 2016

Nog diezelfde maand verscheen Kim Kardashian op de rode loper met nóg een iconische beautylook. Deze prachtige smokey-eye met een zwarte aanzet op de onderste waterlijn is alles wat we willen dragen.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

13. Mei 2017

Een handige manier om je oogvorm en -kleur nog meer op te laten vallen, is doormiddel van een lichte kleur in de ooghoeken. Zo verscheen Kim in 2017 op de rode loper met een subtiele make-uplook, maar met een mooie witte kleur in de corner.

ANP

14. Mei 2018

Één ding is zeker: Kim Kardashian zal haar signature look, aka de smokey-eye, nooit kwijtraken. Deze bold look is meer dan prachtig.

Kim Kardashian beautylooks
ANP

15. November 2018

Nu we het toch hebben over smokey-eyes… Deze opvallende en donkere smokey-eye en matte lip kunnen we maar niet vergeten.

Chris Delmas / AFP

16. Mei 2019

We zijn obsessed met deze glanzende wet-looking beautylook van Kim Kardashian.

ANGELA WEISS / AFP

17. Februari 2020

Deze cat-eye in combinatie met een smokey-eye is de typische signature look van Kim Kardashian. Het laat haar oogvorm en -kleur het beste uitkomen. Ze maakt de beautylook af met een simpele beige lip.

Kim Kardashian beautylooks
Jean-Baptiste Lacroix / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.