Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt haar iconische korte 90’s bob op Instagram

We weten dat Kim Kardashian van een throwback hier en daar houdt. Zo trakteert ze ons regelmatig op oude foto’s met babyblauwe oogschaduw of butterfly clips. Afgelopen week ging Kim nog eens door het familiealbum heen ter ere van haar vaders verjaardag. Ze deelt een nooit eerder gedeelde foto van zichzelf in de 90’s met jawel, een korte bob.

En dat is alles wat je vandaag wilt zien.

Kim Kardashian heeft korte bob

Afgelopen week deelde Kim foto’s ter ere van de verjaardag van haar overleden vader. Ze deelde een foto op Instagram met hem en broer Rob Kardashian uit de 90’s die nog nooit eerder vertoond is. Ze ziet eruit alsof ze net terugkomt van een slaapfeestje en The Craft heeft gekeken. In de foto draagt ze een zwart, velvet jurkje met doorschijnende mouwen.

Maar dat is niet alles wat deze foto de complete nineties-vibe geeft. Kims zwarte haar is geknipt in een korte bob tot aan haar kin. De face-framing plukjes maken het helemaal af en dan hebben we het nog niet over de make-up gehad. Een goede smokey-eye uit de 90’s met overlined lippen en een goede laag lipgloss waar haar korte haartjes vast net aan blijven plakken. Ja, we zijn groot fan van 90’s Kim Kardashian.

Instagram / @kimkardashian

Foto uit de 90’s

En de volledige 90’s-look is Kim Kardashian zelf ook niet ontgaan. Ze deelt de foto met de tekst, “Not the best pic of them but I’m a whole 90’s vibe LOL.” Om dan nog niet eens te beginnen over Rob Kardashian, die een zwart overhemd en rood pak draagt. Zijn bloemkoolkapsel komt ook direct uit de jaren negentig. En hoewel we van alle kapsels van Kim Kardashian houden, is dit waarschijnlijk onze favoriet. Wij screenshotten de foto alvast om aan onze kapper te laten zien op 3 maart.

Kim Kardashian deelt haar iconische 90’s-kapsel op Instagram en fans gaan los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.