Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 6 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Wil jij meer lezen? Deze boeken wil je toevoegen aan je collectie

Het einde van 2023 is in zicht. Nu we in het najaar zitten, is het heerlijk om onder een dekentje weg te dromen in een goed boek. Een ideaal moment om te bekijken welke boeken het meest over de toonbank vlogen. Van thrillers tot spirituele boeken en mentale gezondheid, er zit voor iedereen iets tussen.

Boeken: welk genre is voor jou? Verschillende genres

Er zijn zoveel genres, als het op boeken en verhalen vertellen aankomt.  Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Terwijl de één fan is van een goede thriller, leest de ander het liefst een boek over seks of reizen. Nu de dagen korter worden en het vroeg donker wordt, is het lezen van een goed boek de perfecte opvulling van je avond. Helemaal als jij minder tijd met je scherm wil doorbrengen.

Met deze boeken kom jij het koude najaar wel door, maar ook zijn deze parels ideaal om mee te nemen op reis.

Alter Ego van Esther Verhoef – €22,99

Alter Ego gaat over het leven van Lynn, die getrouwd is met Camiel Storm. Hij is twintig jaar ouder en is een bekende chef-kok in sterrenrestaurant De Luwte. Hoewel het koppel er voor de buitenwereld perfect uitziet, is niks minder waar. Lynn heeft namelijk een affaire met Laurens, waardoor het huwelijk onder druk komt te staan. Naast ambitieuze uitbreidingsplannen van Lynn en Camiel, gebeuren er ook onverklaarbare dingen rondom de villa.

Boek Bruna

De zeven zussen: Atlas van Lucinda Riley en Harry Whittaker – €29,99

De Zeven zussen-serie van Luncinda Riley is nog steeds een enorm succes, logisch dat dit achtste en tevens laatste deel dus zo goed wordt verkocht. In dit deel wordt er antwoord gegeven op wie Pa Salt was en wat de reden was waarom hij de zussen heeft geadopteerd. Het verhaal begint in het jaar 1928, in Parijs. Als je fan bent van lezen, is deze boekenserie een echte aanrader.

Boek Bruna

Omringd door idioten van Thomas Erikson – €15,00

Sommige mensen hebben het idee dat ze omringd worden door idioten. Dit boek zorgt ervoor dat jij je familie, vrienden en collega’s beter leert kennen. Door vier persoonlijkheidstypes: rood, geel, blauw en groen, worden er gedragsstijlen aangegeven. Bij geel ben je bijvoorbeeld snel enthousiast, terwijl groen staat voor stabiliteit. Op deze praktische maar eenvoudige manier leer jij je omgeving beter te begrijpen.

Boek Bruna

Nu we hier toch zijn van Chantal van Gastel – €20,99

Als je geen fan bent van thrillers of boeken uit een spiritueel genre, is dit feelgood boek een aanrader. Audrey neemt al jarenlang dezelfde route naar haar werk, waar de bij de rotonde naar de parkeerplaats steeds vaker de drang krijgt om een eigen route te nemen.

Om een compleet nieuw leven te beginnen. Audrey besluit te doen wat ze altijd al wilde, ze vertrok naar Parijs, maar had alleen geen plan. In dit boek komt romantiek en meeslepend samen, wat de perfecte combinatie is voor een laagdrempelig boek die je makkelijk kan weglezen.

Boek Bruna

Jouw krachtige brein van Charlotte Labee – €22,99

Soms heb je een extra portie zelfliefde nodig en de enige die je dat kan geven ben jij zelf. In dit boek leer je meer over wat er allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Door een aantal oefeningen uit het boek kan jij beter in contact komen met jezelf, waardoor je jezelf beter leert begrijpen.

Boek Bruna

Met deze vijf erotische luisterboeken ga jij een broeierig weekend tegemoet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.