Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 16 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Volgens experts is dit de beste ruimte in huis om zelfbruiner aan te brengen

Het zelfbruinseizoen is begonnen. We halen onze favoriete zelfbruiners weer uit de kast om onszelf te transformeren tot een bronzed goddess. Mits het allemaal goed gaat, want met een beetje pech kom je vlekkerig uit de strijd. Wist je dat de ruimte waarin je de zelfbruiner aanbrengt ook invloed heeft op het eindresultaat?

Professionele spray tanner James Harknet geeft tips. James was verantwoordelijk voor de kleurtjes van onder andere Kylie Minogue, dus hij weet wel hoe het moet. Een opvallende tip van James: de plek in huis om je zelfbruiner aan te brengen.

Het beste zelfbruiner aanbrengen

Het aanbrengen van zelfbruiner is best een stressvol karwei. Voor de handen en voeten zijn tricky. Voor je het weet loop je een week met vlekkerige handen. Dus, wat zijn de trucjes om de spray tan zo vlekkeloos als James aan te brengen?

Dat begint natuurlijk met een fijn product. In de afgelopen jaren hebben wij een lijstje favorieten opgebouwd. De tweede belangrijke factor: de plek waar je de zelfbruiner aanbrengt. Dit doe je volgens James het liefst in de badkamer. En dat is niet verrassend, want dat doen we allemaal al. Zelfbruiner aanbrengen in de slaap- of woonkamer voelt namelijk erg spannend.

De badkamer moet droog zijn

Wat wel belangrijk is: de badkamer mag niet vochtig zijn. Na het douchen wil je dus dat al het vocht weg is getrokken. “Ik raad altijd aan om in een koele badkamer te werken, waar het niet vochtig is”, zegt James. Het kan ook goed zijn om de ramen even open te zetten voordat je gaat bruinen. Hoe droger, hoe beter. Dus mocht je last hebben van vlekken na het zelfbruinen, dan kan het zijn dat je badkamer te vochtig is.

Victoria’s Secret show keert terug: is dat niet een beetje ‘nep woke’?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.