Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 29 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste tanning drops voor de perfecte sunkissed look

Met de zomer in aantocht, willen we het liefst een sunkissed look hebben al voordat de zon volop schijnt. Dit kun je het makkelijkste doen met tanning drops. Er zijn tegenwoordig zoveel tanning drops te koop dat het lastig kan zijn om de juiste te vinden – maar daar helpen wij je graag bij.

Daarom delen wij onze vier favoriete tanning drops die nu op de markt zijn.

De beste tanning drops voor je gezicht

Tanning drops zijn ideaal om op een makkelijke en simpele manier alsnog gebruind te zijn in je gezicht. Je hebt vaak maar een aantal druppels nodig en voilà, het lijkt net alsof je een weekje op vakantie bent geweest.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops

Tanning drops die je niet alleen een mooie bruine glow geven, maar ook nog eens je gezicht hydrateren en verzorgen zijn de sunshine drops van Drunk Elephant. Niet zo gek dus, dat ze compleet viraal gingen op TikTok. Wat deze zo fijn maakt, is dat je direct resultaat ziet en niet pas na een aantal uur. Gebruik voor het beste resultaat samen met je dagcrème.

tanning drops gezicht
Douglas

Collistar Magic Drops

Een van de bekendste tanning drops zijn die van Collistar. Ze zijn makkelijk aan te brengen en geven een mooi sunkissed resultaat. Breng de druppels aan na je dagcrème of meng ze met je dagcrème. Het resultaat zie je na een aantal uur, net als bij de meeste zelfbruiners.

tanning drops gezicht (1)
Collistar

Bondi Sands Self Tan Drops

Een ander merk dat ook bekend staat om de fijne zelfbruiners, is Bondi Sands. Ook hun tanning drops zijn aan te raden. De drops zijn niet alleen ideaal voor je gezicht, maar ook voor het lichaam. Je voegt een aantal druppels toe aan je moisturizer en de kleur zal volledig ontwikkeld zijn na een aantal uur.

tanning drops gezicht (2)
Bondi Sands

Isle of Paradise Self-Tanning Drops 

In eerste instantie lijken deze tanning drops van Isle of Paradise meer op een verzorgend serum, maar ze geven een perfecte sunkissed glow aan je gezicht. Ook dit product is voor gezicht én lichaam. Het geeft je dus niet alleen een mooie bruine kleur maar verzorgt je huid ook nog eens goed.

tanning drops gezicht (3)
Isle of Paradise

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.