Julia Schaap
Julia Schaap Body & Mind 24 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Een momentje voor jezelf: dit zijn de best beoordeelde spa’s van Amsterdam

Er is geen betere plek om ultiem tot rust te komen dan in een fijne spa. Laat Amsterdam nou dé stad zijn die gevuld is met fijne sauna’s en warme zwembaden. Waan je in een oase van rust en sluit je selfcare-dag af met een heerlijke behandeling.

Perfect als je toe bent aan wat ontspanning.

Hotel & Wellness Zuiver

Als je wil genieten van een heerlijke spa dag, ben je bij Hotel & Wellness Zuiver op het juiste adres. Van een hele tag vertoeven in de sauna, tot een uitgebreide lunch in het restaurant: je komt in ieder geval goed tot rust.

Akasha Holistic Wellbeing

Akasha Hollistic Wellbeining is een luxe spa in het prachtige Conservatorium Hotel. Er worden massages gegeven, maar je kan ook bij deze spa ook aan yoga doen. Er is dus van alles wat, een ideale locatie als je de hele dag wil ontspannen.

Renessence

Renessence is een redelijk nieuwe spa, waar je jezelf helemaal kan opladen. Deze locatie is erg modern met behandelingen als cryotherapie, infraroodsauna en verschillende meditatielessen. Ook is er een ruim aanbod massages, waardoor elk lichaamsdeel de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Le Spa van Skins Institute

De kans is groot dat je al een keer van Skins hebt gehoord, een heerlijke winkel vol geuren, huidverzorging en make-up producten. Daarnaast is er ook een Skins Institute spa in Hotel De L’Europe. Zo is er voor elk huidtype een behandeling op maat met prachtige producten en kan je genieten aan het zwembad om je dag af te sluiten.

Guerlain Spa

In het luxe Waldorf Astoria Hotel waan je je in een ultieme wellness bij de Guerlain Spa. De spa is compleet uitgerust en heeft een sauna, fitnessruimte, stoomkamer, jacuzzi en binnenzwembad, met daarnaast verschillende behandelkamers waar je huid de ideale verzorging krijgt.

‘Bed rotting’ is de nieuwe wellness trend volgens TikTok — maar is het wel zo goed voor je?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.