Anne Smits
Anne Smits Celebrity 19 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Wij nemen je mee tijdens Beyoncé’s ‘Renaissance Tour’ in Amsterdam

Beyoncé trad dit weekend op in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Beide shows waren, hoe kan het ook anders, volledig uitverkocht. Na weken gesmuld te hebben van jaloersmakende video’s en haar prachtige outfits, was het nu eindelijk onze beurt. Mocht je er helaas niet bij zijn geweest. Wij nemen je mee in de fantastische show van Queen B.

Wij vertellen je ook alles over de looks die Queen B tijdens haar show van zondag droeg

Zo ging Beyoncé’s Renaissance-show er zondag aan toe in de Johan Cruijff ArenA

Als je dacht dat een concert dat je eerder hebt bezocht het beste is dat je ooit zal meemaken, heb je het flink mis. Beyoncé is letterlijk The Queen en daar kan geen andere artiest tegenop. Wij nemen je mee in de fenomenale show van Beyoncé op zondag.

Beyoncé brengt ode aan Vaderdag

Rond 20:20 uur verscheen Queen B op het podium in een prachtige rode jurk. Ze trapte haar show sprookjesachtig af met ‘Dangerously in Love’, een nummer van haar debuutalbum uit 2003. Tijdens de opening bracht Beyoncé een ode aan alle vaders, vanwege Vaderdag en vertelde Beyoncé dat haar vader haar die dag kwam verrassen. Na een aantal nostaligsche nummers, trok Beyoncé zich terug om zich klaar te maken voor het échte werk.

Aftrap Renaissance

Het publiek kreeg ondertussen visuals met beelden van The Queen herself te zien waarna ‘Renaissance’ immens groot in beeld kwam. Na de futuristische beelden verscheen Beyoncé in een zilveren outfit en startte ze met met het nieuwe album Renaissance. Ze zong onder andere ‘Cozy’ en natuurlijk een van de favorieten van het album, ‘Cuff It’. Tijdens ‘Cuff it’ verscheen de 41-jarige zangeres in een roze look die we nog niet eerder hebben gezien. Nummers van het nieuwe album, zoals ‘Break My Soul’, ‘Energy’ en ‘Move’ konden niet achterblijven.

Stukje nostalgie

Beyoncé wist het publiek echt in haar show mee te nemen door haar nieuwe nummers af te wisselen met een aantal uit de oude doos, zoals ‘Diva’, ‘Run the World’, ‘Rather Die Young’, ‘Love on Top’ en ‘Crazy in Love’. Samen met haar dansers kwam Beyoncé een aantal keer naar het voorste podium waardoor ze dichtbij het publiek kwam.

Blue was zondag wél aanwezig

Op een gegeven moment was het tijd voor ‘My Power’, hét lied waarbij Beyoncé’s dochter Blue al een aantal shows tijden de Renaissance-tour mee heeft opgetreden. Blue was helaas afwezig bij de show op zaterdag, maar het publiek op zondag had wel geluk. Het was duidelijk dat Blue de genen van haar moeder heeft, want de dans-skills van de 11-jarige konden zeker tippen aan die van de andere dansers. Blue danste voor bijna tien minuten mee.

Net een machine

Beyoncé sloot haar show na meer dan 2,5 uur af met ‘Summer Renaissance’ en verliet ze op het zilveren Renaissance-paard het podium. De futuristische elementen met onder andere robots, laten je bijna denken dat Queen B zelf een robot is. Als een machine voert ze haar show uit zonder enige moeite. Ze zingt alles live én zuiver en er is geen nummer waarbij The Queen niet meedanst met haar dansers. Beyoncé’s verschijning is al een plaatje om naar te kijken en de outfits, visuals, dansers en andere elementen op het podium maken haar show weergaloos en één die naar onze mening niet te overtreffen is.

@annesmits99

Blue in Amsterdam💙🔥 #beyonce #renaissance #renaissancetour #blue #blueivy #amsterdam

♬ origineel geluid – anne.smits1999

Beyoncé in shock door zelfvertrouwen dochter Blue Ivy tijdens Renaissance Tour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.