Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 14 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé deelt foto’s op Instagram in een gele mini dress en fans gaan los

Hier in Nederland mag het weer dan wel tegenvallen, maar in Beyoncé-land straalt de zon elke dag. Op haar Instagram-account deelde ze gisteren een reeks zomerse foto’s in een felgele mini dress – en fans gaan los.

De mini dress is alles wat we willen dragen deze zomer.

Beyoncé straalt op Instagram in een gele mini dress

Voor een flinke dosis mode-inspiratie zit je op het Instagram-account van Beyoncé altijd goed. Ze plaatst altijd de beste kiekjes met de mooiste outfits en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook gisteren was het weer zover: queen B deelde gisteren een reeks prachtige foto’s in een felle mini dress die kleuren als geel, blauw en oranje bevatte. De jurk, die van Mara Hoffman is, komt tot net boven de knieën en heeft een laag gesneden vierkante hals. De zangeres maakte de look af met grote statement oorbellen, een prachtig gekrulde coupe en een klein blauw handtasje.

Onder de foto’s reageren fans met, “you really havin a hot girl summer!” en, “Lookin like a bag of tropical skittles🤧🤧😍😍“. Dat de felgekleurde jurk de fans zomerkriebels geeft, moge duidelijk zijn. We weten niet hoe het met jullie zit, maar dit is dé look voor aankomende zomer, als je het ons vraagt.

Dat Beyoncé de modetrends voor aankomende zomer aan het volgen is, moge duidelijk zijn. Zo zijn fruitige tinten en neonkleuren populairder dan ooit en zien we looks met deze kleuren veel voorbijkomen. Ook Beyoncé lijkt de laatste tijd niet meer weg te slaan van felgekleurde outfits, en dan vooral gele outfits om precies te zijn. Vorige week plaatste ze al een foto met liefje Jay-Z in een gele flared broek met bloemenprint dat perfect past bij heerlijk zomers weer. Ze maakte deze look af met een ander paar statement oorbellen, een geknoopte blouse en een witte Telfar tas. Obsessed is een understatement.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.