Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 24 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Neonkleuren zijn terug: dit zijn de beste beautylooks op Instagram

Je moet ervan houden: de oldschool neonkleuren. Deze zomer gaan we deze beautytrend weer veel terugzien, of je het nu wilt of niet. Neon haarkleuren, nagels, fashion, make-up… you name it. Om je alvast een flinke dosis inspiratie te geven hebben we de beste looks op Instagram met neonkleuren op een rij gezet.

Hier word je toch vrolijk van?

Neonkleuren: beste beautylooks op Instagram

We zullen het erover eens zijn dat we het liefst niet teruggaan naar de jaren 90 waar foute items met felle neonkleuren razend populair waren. Gelukkig leven we momenteel in 2021 waar oude beautytrends in een modern sausje worden gedipt – kijk maar naar de modern Rachel haircut en beautytrends uit de 90’s. Ook neonkleuren worden dit jaar anders gebruikt: zo zien we ze veel terugkomen in make-up looks, maar ook in bepaalde mode en nail art.

Vooral voor de zomer is het een prima kleurtje, als je het ons vraagt. Je wordt er vooral erg vrolijk van, iets wat ze ook wel ‘dopamine dressing‘ noemen. Kortom: we gaan de felle kleuren gegarandeerd veel zien aankomende zomer. Get ready voor wat toffe looks waar de neonkleuren perfect tot zijn recht komen.

1. Fijne lijnen

We snappen maar al te goed dat neonkleuren te fel kunnen zijn voor een ooglook. Toch zijn er verschillende manieren om het subtiel te houden, denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een fijne lijn. Zo zijn er prachtige double winged eyeliner looks te maken met neonkleuren, maar kan een fijne lijn in de arcadeboog ook al veel doen.

2. Neonkleurige nagels

Laat je nagels opvallen deze zomer door felle neonkleuren te gebruiken. Of dit nu een mooie nail art is of een simpele kleur, één regel is er wel: hoe feller, hoe beter.

3. Felle oogschaduw

Of je nu op een festival bent of niet, felle oogschaduwkleuren kunnen overal bij. Stap uit je comfortzone en creëer net als make-up artiest @daniellemarcan een prachtige neonkleurige cat eye.

4. Neon lokken

Klaar met je huidige haarkleur? Ga deze zomer dan voor een felgekleurde en unieke coupe. Neonkleuren als felblauw, groen, roze en oranje zijn populairder dan ooit. Wie zegt dat je niet kan opvallen aankomende zomer?

5. Festival look

Het festivalseizoen is alweer bijna aangebroken, en dat betekent dat we weer alles uit de kast mogen trekken wat betreft felle kleuren. Ook neon is populair: leef je uit met felle neon make-up en creëer de beste looks. Inspiratie nodig? Check deze prachtige look van @nikkietutorials.

6. Neon outfits

Kleding is en blijft voor ons een manier om onszelf op een bepaalde manier te uiten – is het niet met een statement jurk dan is het wel met een unieke hoed. Ook doormiddel van neonkleuren kun je jezelf lekker laten opvallen, want van felle kleuren wordt niet alleen jij maar ook de mensen om je heen ontzettend vrolijk.

Happy Pride Month: dit zijn de mooiste make-up looks om deze maand (en altijd) te dragen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.