Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity Beauty 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé viert haar 41ste verjaardag en is still looking flawless: dit zijn haar skincare secrets

Met haar uber strakke lichaam, sporty moves en prachtige huid zouden we het bijna niet geloven, maar Queen B blies gisteren 41 kaarsjes uit. Wil je er op je 41-ste verjaardag er ook zo spotless uitzien, zorg dat je Beyoncé’s tips dan goed in je oren knoopt.

Take notes girls!

Goede genen

We praten onszelf maar al te graag aan dat Bey gewoon ongelofelijk goede genen bezit en als we naar haar zusje Solange en moeder Tina kijken wordt dit nogmaals bevestigd. Toch is er meer dat Beyoncé doet om haar fantastisch jeugdige looks te behouden. Buiten dat ze 5 keer per week cardio doet (gevolgd door 45 minuten krachttraining) en 7 dagen in de week choreo’s van haar shows oefent als er een tour op komst is, helpt ze de natuur ook een handje met wat fijne beauty-producten. Lucky for us: Ze heeft er hier een paar van gedeeld en ze zijn hartstikke betaalbaar. YAY!

Niet lui zijn, gewoon doen

Sir John, Beyoncé’s make-up artist, geeft aan al zijn klanten één superbelangrijke tip: haal altijd je make-up van je gezicht voordat je gaat slapen. “It doesn’t matter if you’re dead tired or drunk, take your makeup off before bed.”

Amerikaanse supermarkt-crème

Een stuk minder glamoureus dan wij hadden verwacht: Beyonce gaat ‘s nachts slapen met een dikke laag Aquaphor op haar gezicht. In Nederland zijn de Amerikaanse grote potten huidherstellende zalf niet te koop, maar wel in een íets andere verpakking van Eucerin. Ander uiterlijk, zelfde inhoud.

Eucerin Aquaphor herstellende zalf, €9,99 via Bol.com

Multitasken met lippenbalsem

Een van Beyonce’s favo beauty-producten is er eentje die eigenlijk alleen voor zachte lippen bedoeld is. Op een vakantie kwam Bey erachter dat ze met Rosebud Salve haar wimpers kon primen voordat ze met een wimper-kruller aan de slag ging. “It was like a natural mascara. It made the lashes hold the curl and look shiny. I use it for everything!”. De blikjes met de balsem zien er ook nog eens super cute uit, ook niet onbelangrijk.

Smith’s Rosebud Salve, €11,95 via Douglas.nl

rosebud salve beyonce
rosebud via douglas

Groen sapje

Oké, geen skincare, maar wél een belangrijk hulpje in haar routine. Al kunnen wij niet voorstellen dat het héél lekker is, Beyonce likes herself some boerenkool-sap. Boerenkool is een rijke bron aan vitamine K, wat bekend staat als wonderbaarlijk anti-ageing middeltje.

Zonnewering

Bey houdt van de zon, maar gaat geen dag naar buiten (zelfs niet als het regent) zonder SPF. Ze gebruikt net zoals Sir John de Unseen Sunscreen van Supergoop.

Supergoop! Unseen Sunscreen SPF40, $20 via supergoop.com

Kortom: Wie mooi wil zijn moet vooral heel consistent zijn, goed bewegen, gezond eten en drinken en overpriced producten gewoon lekker laten staan. Bey kan het weten.

Dit verdient Beyoncé per minuut

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.