Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Modenieuws 6 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Sézane heeft een pop-up store geopend in Amsterdam en wij zijn fan

Oui oui! Je leest het goed. Ons favoriete Parisienne-merk Sézane opende afgelopen week op feestelijke wijze haar eerste winkel in Nederland en wij waren erbij.

Gevaarlijke nieuwe aanwinst voor onze portemonnee in de Utrechtsestraat…

Een stukje Parijs in Amsterdam

Al jaren zouden we het liefst de gehele webshop leeg shoppen en zijn we in Parijs, dan kan een bezoekje aan de prachtige winkel niet missen. Vanaf nu wordt het shoppen bij Sézane ons voor – op zijn minst – 9 maanden nog een stuk makkelijker en leuker gemaakt. Het Parijse merk heeft namelijk haar eerste winkel in onze hoofdstad geopend en het is nog mooier dan we hadden verwacht.

Amsterdams Design

Voor de Amsterdamse touch is het ontwerp van de nieuwe Franse boutique, gedaan door influencer en interieur designer Liza Chloé van Duyn, die in twee maanden het pand (waar een electro-zaak gevestigd was) om te toveren. De before & after beelden zijn om te smullen, want de ruimte is zowat onherkenbaar. Net als elke boetiek van het merk, is de ruimte ontworpen om aan te voelen als een droomappartement in Parijs. De ultieme kans om je, al is het voor een paar minuutjes, éventjes in Parijs te wanen. Meteen een goede reden om eens een rondje te doen langs alle pareltjes in de Utrechtsestraat (Mochi, Wolfware, Aesop, Bellerose, Maison NL en nog zó veel meer moois).

Nadat de winkel vorige week voor geselecteerd publiek opende, is het sinds afgelopen weekend voor iedereen toegankelijk zijn om de mooiste looks, sieraden, schoenen en tassen – rechtstreeks uit Frankrijk – te scoren.

Wij namen alvast een kijkje:

@nsmblmagazine

Bezoek de prachtige winkel van Sézane en waan je in een Parisian boutiquestore 😍 @sezane @spice.pr #amsterdamfashionweek #fashionweek #sezane #paris #france #boutique #shopping #fashion @amsterdamfashionweek

♬ original sound – NSMBL

Amsterdam Fashion Week recap #1 – de aftrap met MARTAN, 1/OFF Paris, Viktor & Rolf en Claes Iversen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.