Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 18 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze TikTok-hack is dé perfecte oplossing voor het wegwerken van bh-bandjes

Dikke wintertruien hebben plaatsgemaakt voor zomerse jurkjes en luchtige tops. Ons krijg je niet gelukkiger. Je hoort ons dus ook niet klagen, maar wat wél een minpuntje is, is dat je vanaf nu af aan ook vaker zal moeten grijpen naar strapless beha’s. Tenminste, dan kende je deze hack nog niet! Op TikTok kwamen we een hack tegen waarbij je je ‘normale’ bh-bandjes makkelijk kan wegwerken.

Ideaal voor tops en jurkjes met lage uitsneden aan de achterkant.

TikTok-hack: bh-bandjes wegwerken

Strapless beha’s staan nou niet bepaald bekend om de boob support. En dan kan je er natuurlijk voor kiezen om de boel lekker te laten hangen, maar dat voelt soms ook niet goed. Gelukkig bestaat er dan nóg een oplossing. Je normale bh dragen en de bh-bandjes wegwerken!

Hoe? Met déze geniale hack die we tegenkwamen is het wegwerken van je bh-bandjes een eitje. En wedden dat je hem nog niet kende? Je kan ervoor zorgen dat je normale bh eruit komt te zien als een bh zonder bandjes. Zó doe je dat:

Weg ermee

Je kan het beste het filmpje kijken door te begrijpen hoe het moet, maar de meid in het filmpje draagt overduidelijk een normale bh en wil de bandjes wegwerken omdat de top een “lage rug” heeft.

Ze doet dat door de bandjes los te halen (dat moet dus wel kunnen) en gekruist over de voorkant van de bh weer vast te maken. Het resultaat? De bandjes zitten niet meer in de weg en de boobies krijgen nog de nodige support. Man, wat moeten we toch zonder TikTok?

@michelimartinenghiResponder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido♬ sonido original – Avengers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.