Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 2 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij deze cocktailbar in Amsterdam wil je met vriendinnen Galentine’s Day vieren

Valentijn komt er weer aan. Veel vrouwen vrezen deze dag. Jij ook? Think twice, want met een beetje mazzel heb jij de dag ervoor al flink geproost op Galentine’s Day. Bij het invite-only event van Fruitz bij Super Lyan in Amsterdam vier je dit jaar de iconische dag voor Valentijn.

Datingapp Fruitz organiseert bij cocktailbar Super Lyan een exclusieve avond, speciaal voor alle vrouwen die helemaal niets met Valentijn hebben. Geen kleffe stelletjes aanwezig dus, maar enkel gezellige vrouwen. Dit event vindt plaats op 13 februari en wij kunnen je helpen binnen te komen.

Superlyan March 2022 (Ashkan Mortezapour Photography) (5 of 45)
Super Lyan

Fruitz Galentine’s Day bij Super Lyan

Op dinsdagavond 13 februari vier je Galentine’s Day in Amsterdam. De ultieme meidenavond voor jou en je bestie om jullie vriendschap te vieren.

Het event vindt plaats in cocktailbar Super Lyan in Amsterdam en bevat alles om de vriendschap met jouw bestie te vieren. Van het laten doen van je nagels met Blitsbee en het zetten van een Tooth Gem tot het volgen van een art therapy workshop die in het teken staat van het omarmen van het volledige potentieel voor zelfexpressie. Dit alles onder het genot van cocktails, hapjes en happy tunes van DJ Noa Arrachart. Er zijn nog meer leuke merken aanwezig en je krijgt een goodiebag mee op het einde.

De kosten van dit alles? Helemaal niets. Als je eenmaal binnen bent bij Super Lyan, is de hele avond verzorgd.

Superlyan - September 2023 (Ashkan Mortezapour Photography) (22 of 62)
Super Lyan

Datum: Dinsdagavond 13 februari 2024
Tijden: 19:00 – 22:00
Locatie: Cocktailbar Super Lyan in Amsterdam (vlakbij Centraal Station)

Win 5×2 tickets!

Er is beperkte ruimte –  dus maak nu exclusief kans om deel uit te maken van dit leuke evenement. Dat die je door op onze Instagram-post te reageren en de vriendin die jij mee wil nemen te taggen. Op donderdag 8 februari maken we de gelukkige winnaressen bekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.