Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 2 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat het eigenlijk met lovebirds Gigi Hadid en Bradley Cooper?

In oktober kwamen de eerste geruchten over de vermeende romance van Gigi Hadid en Bradley Cooper naar buiten. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de twee?

We hebben goed nieuws voor alle #bradgi fans: de twee worden nog geregeld samen gespot.

Gigi Hadid en Bradley Cooper

Er is op 5 oktober 2023 een onverwachte date geweest in New York, namelijk de date van Gigi Hadid en Bradley Cooper. Daarna werden ze meerdere malen samen gespot. Ook liet Bradleys ex, model Irina Shayk, weten niet blij te zijn met de opbloeiende romance.

In oktober lieten Gigi en Bradley het niet bij een etentje. Ze verlieten New York gezamenlijk voor een kort tripje buiten de stad. Gigi werd namelijk gespot toen ze bagage tilde naar een grote zwarte auto, waar Bradley Cooper in zat.

Eerste PDA

Hoewel Gigi en Bradley meestal in New York gespot worden, waren ze vorige week samen in Londen. Ze pakten samen de jet vanuit New York voor een romantische get away.

En daar gebeurde op 25 januari iets opvallends: de twee werden hand in hand gespot. En daarmee is dat de eerste (milde) vorm van PDA van het stel – wat ook meteen de romantische klik bevestigde. Hoewel noch Cooper noch Hadid iets hebben gezegd over hun romance, lijkt het erop dat de relatie tussen de twee flink aan het verhitten is.

Schoonmoeder al ontmoet

Begin januari maakten Gigi en Brad ook al stappen. Zo ontmoette Gigi haar schoonmoeder, Gloria Campano. Met z’n drietjes – Gloria, Gigi en Brad – gingen ze bij Giorgio Baldi in Los Angeles eten, om daarna gezamenlijk naar de Golden Globes te gaan.

Eten met de schoonmoeder is niet niks. Toch verliet Gigi – na een aantal uur – het restaurant alleen, op een ander moment dan Bradley en zijn moeder. Bradley – die voor twee Golden Globes genomineerd was –bewandelde de rode loper met zijn moeder. Ook erg lief.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.