Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 25 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij deze winkel scoor je de perfecte dupe voor de populaire GANNI luipaard jeans

Luipaard jeans: je ziet ze ineens overal. De iconische tijgerbroek van GANNI was de trendsetter die iedereen over de streep trok. Een prachtig item, maar helaas kost ‘ie €345. Een behoorlijk bedrag. Naast dat ‘ie prijzig is, is de broek ook overal uitverkocht. Gelukkig is er voor minder dan een tiende van de originele prijs een goede dupe te scoren.

Het is een kwestie van tijd voordat de highstreet ketens op deze trend duiken. Maar als je niet langer wil wachten, dan hebben we een online adresje voor je om de jeans te scoren.

Dupe van de GANNI luipaard jeans bij AliExpress

Op de TikTok-pagina van Zaar Goedemans zien we een shoplog van een prachtige jeans met luipaardprint. Hij heeft de ideale baggy fit en een mooie, vale print.

@zarajanice

Deze broek 🥵🥵 #zaargoedemans

♬ origineel geluid – Zaargoedemans 🍓

Nu hebben wij even de krochten van AliExpress voor je afgespeurd naar de jeans in kwestie – en we hebben ‘m gevonden. Voor slechts 20 euries tik je een prachtig exemplaar op de kop.

Je shopt de broek via deze link.

@zarajanice

Going through a style crisis right now. But I am obsesseddd with this fit 🐆🤎🫶🏻👜

♬ original sound – sped up sounds ~

Andere items met luipaardprint

Niet alleen de luipaard jeans zijn hot; alle items met luipaardprint zijn in. Van blouses tot jassen en van sneakers tot tassen. Wij zetten onze favoriete items op een rij. Oh en: deze items passen ook perfect bij de mob wife aesthetic.

Zadig & Voltaire Rocky Handtas – €489 

Ondanks dat de tas nu al 30% korting heeft, is het alsnog een flinke uitgave. Maar daar krijg je wel een tijdloos én opvallend (een combinatie die je niet vaak ziet) item voor terug. Wij zijn verliefd op deze tas.

luipaardprint items
Zalando

 

NA-KD Luipaard overhemd – €54,95

Een mooi, hard overhemd staat altijd chique. Zélfs als ‘ie bedrukt is met een luipaardmotief, zoals deze van NA-KD.

luipaardprint items (1)
NA-KD

Rat & Boa Monique rok – €215

Rat & Boa verkoopt de mooiste items om ‘s zomers mee over het strand te paraderen – en dit luipaard exemplaar trok meteen onze aandacht.

luipaardprint items (3)
Rat & Boa

Scholl Bruine Instappers Fae – €130

Hoe leuk zijn deze instappers van Scholl? En ze zijn een safe bet, want aan de schoenentrends van 2024 zien we dat instap-klompjes terugkomen.

luipaardprint items (4)
Omoda

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.