Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de bikinitrends die we aankomende zomer overal zullen gaan zien

De dagen worden weer langer en de nachten korter. Dat kan maar één ding betekenen: we gaan richting de zomer! Daarom lijkt dit ons het perfecte moment om je even op de hoogte te stellen van de bikini trends die we aankomend seizoen zullen gaan zien.

Zomer 2022

Je zou het misschien niet zeggen als je hier in Nederland nu uit het raam kijkt, maar de zomer komt er weer aan. Nog een paar maandjes en dan kunnen we hopelijk weer genieten van temperaturen boven de 20 graden in ons kikkerlandje. Met de zomer (en ook de meivakantie) in aantocht, wordt het dus wel weer eens tijd om naar bikini’s voor aankomend seizoen te gaan kijken. Wij zetten daarom dé hottest bikini trends voor je op een rijtje.

1. Asymmetrische bikini

De one shoulder– trend is al langere tijd hot: we zien deze veel terug in topjes. Deze trend zullen we ook aankomende zomer veel terugzien. Alleen is “one shoulder-bikini” natuurlijk niet de juiste benaming voor deze trend: beide schouders zijn zichtbaar bij het dragen van de bikini. Dus: asymmetrische bikini it is.

2. V-vormige bikini

Het unieke silhouet van deze bikini is geïnspireerd op mode uit de jaren 80. De beugel van deze bikini heeft een (verassing) V-vorm, wat de bikini net eventjes wat anders maakt.

3. Bikini met dierenprints

De bikini met dierenprint: hij maakt eigenlijk ieder jaar wel een comeback. Ook deze zomer is ‘ie weer goedgekeurd en is dit een pareltje voor op het strand of lekker aan het zwembad.

4. Bikini met cut-outs

Voor de dames die net eventjes iets anders willen: de cut-out trend is voor jou. Zoals op de foto te zien is kan dit model ontzettend mooi staan, dus de durfals onder ons raden we zéker aan deze trend aankomende zomer eens uit te proberen.

5. Bikini met touwtjes

Ook de bikini met touwtjes of straps die je om je lichaam heen wikkelt zullen we veel zien aankomende zomer. De touwtjes geven een speelse twist aan je look en kunnen een “basic” bikini net even opfleuren.

6. Gehaakte bikini

De gehaakte bikini was vorig jaar al een ding, maar ook dit seizoen zal deze trend weer terugkomen. Súper leuk om deze te combineren met andere beachwear, zoals een doorschijnende maxi-jurk of een sarong.

Welke bikini is jouw favoriet?

Kylie Jenner introduceert dé bikinitrend voor aankomende zomer op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.