Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over het nieuwe kapsel van Kris Jenner

Als je de Kardashians al een tijdje volgt, weet je dat Kris Jenner al jaren hetzelfde kapsel rockt. We waren dan ook flink in shock toen de momager deze week een nieuw coupe introduceerde op Instagram en we zijn niet de enigen. Fans gaan op Twitter namelijk helemaal los over het nieuwe kapsel van Kris Jenner en ze zeggen allemaal hetzelfde.

OMG!

Kris Jenner

De Kardashians zijn weer helemaal back in business. Hun nieuwe realityserie genaamd ‘The Kardashians’ komt deze maand op zowel Hulu als Disney+ online en fans – inclusief wij – kunnen niet meer wachten. De trailer van de realityserie belooft namelijk een heleboel drama en ook een inkijkje in de relatie van zowel Kourtney Kardashian en Travis Barker als die van Kim Kardashian en Pete Davidson.

Zo weten we dat Kourtney en Travis officieel een baby willen krijgen en zijn Kim en Pete helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie. Zoals we gewend zijn heeft momager Kris Jenner ervoor gezorgd dat al haar dochters precies op tijd voor het nieuwe seizoen weer in de spotlights staan, maar op dit moment is Kris zelf het middelpunt van de aandacht.

Fans maken allemaal dezelfde grap onder de laatste Instagram-post van Kris Jenner

Nieuw haar

Hoewel we gewend zijn dat de Kardashian/Jenners constant hun uiterlijk veranderen, is er één familielid die al jaren dezelfde look rockt. Dan hebben we het natuurlijk over Kris Jenner met haar kenmerkende pixie haarstijl. Zelfs toen Kris jaren geleden een ijzige platinablonde kleur rockte, behield ze nog steeds dezelfde korte snit die we allemaal zo goed kennen.

Fans waren dan ook flink in shock toen de momager deze week een nieuw kapsel introduceerde aan de wereld. Kris Jenner ging afgelopen dinsdag naar Instagram om haar nieuwe kapsel – een slanke bob – te debuteren. Dit deed ze voorafgaand aan het lanceringsfeest van dochters Kendall en Kylie Jenner, die hun nieuwe samenwerking met Kylie Cosmetics vierden.

kris Jenner nieuw kapsel reacties fans
RB/Bauer-Griffin/GC Images

Kris Jenner heeft per ongeluk een onbewerkte foto van zichzelf op Instagram geplaatst

Reacties

Na deze onthulling duurde het natuurlijk niet lang voordat fans naar social media gingen om hun mening te geven over het nieuwe kapsel van Kris. Dit doen fans massaal op Twitter en ze houden zich niet in. Zo schrijft een fan: “Kris Jenner’s new hair has made about 6 appearances too many.” Andere fans schrijven: “Kris Jenners hair on Jimmy Kimmel last night… no, no sweetie 😬”, “Kris Jenner, I’m your friend enough to tell you this hair look baby, ain’t it #TheKardashians”, “Kris Jenner’s new hair looks a fucking FOOL lmaooooo. I didn’t even recognize her omg” en “me after seeing kris jenner’s hair.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.