Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 15 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Dua Lipa en Hailey Bieber dragen dé bikinitrend voor de zomer van 2021

Nu we de eerste zomerse dagen achter de rug hebben, wordt het echt tijd om je wintergarderobe op te bergen. Rokjes, jurken en bikini’s mogen uit de kast: maar welke bikini ga je komende zomer dragen? Er is één bikinitrend die nu overal te zien is en het helemaal wordt voor de zomer van 2021, namelijk de zebraprint. Goed nieuws: celebrities als Dua Lipa en Hailey Bieber zijn al helemaal fan van deze trend.

Zeg maar dag tegen de luipaardprint en hallo tegen de zebraprint.

Bikinitrend 2021: zebraprint

Het lijkt erop dat we nog niet helemaal klaar zijn met dierenprinten. Nadat de luipaardprint jarenlang in het straatbeeld te zien was, is er een nieuwe print voor je favoriete bikini. Afgelopen woensdag lanceerde Dua Lipa de clip voor haar nummer Love Again, waarin ze een zebraprint-bikini droeg. Daarna zag het platform Lyst de zoekresultaten voor zebraprint-stukken met 15% omhoog schieten.

Niet alleen Dua Lipa is fan van de bikinitrend, ook Hailey Bieber droeg dezelfde bikinitop van The Attico. En dat leverde volgens Lyst nog eens 224% meer zoekopdrachten naar de bikini met zebraprint op. En dat kan maar één ding betekenen: komende zomer willen we niet anders dragen dan zebrabikini’s. Momenteel duiken de prints overal op en zien we ze op steeds meer swimwear terugkomen.

Grote merken

Ook grote merken doen mee met de bikinitrend, zo zagen we de zebraprint in felle kleuren bij Saint Laurent door Vaccarello, in de pure vorm bij Dolce & Gabbana, asymmetrisch door Reina Olga en krijgen we nineties-vibes van de bikini van The Attico, die gedragen wordt door Dua Lipa en Hailey Bieber.

Deze 5 bikinitrends gaan we komende zomer overal zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.