Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish geeft update over band met ex Jesse Rutherford

Het is alweer drie maanden geleden dat Billie Eilish en Jesse Rutherford besloten een punt achter hun relatie te zetten. Maar hoe is hun band na de break-up? Billie geeft een update op Instagram.

Uit elkaar, maar niet uit elkaars hart.

Billie Eilish geeft update over band met ex Jesse Rutherford

In april gingen Billie Eilish en The Neighbourhood-zanger Jesse Rutherford uit elkaar na een relatie van zeven maanden. In die zeven maanden kwam er vooral veel kritiek op het leeftijdsverschil van tien jaar tussen de twee, maar dat was niet de reden van de breuk.

Nu, drie maanden later, geeft Billie tijdens een Q&A op Instagram een update over haar band met Jesse. ”Very very good friends only. My homie forever,” schrijft de 21-jarige zangeres. Op de vraag of Billie een andere lover heeft, heeft ze ook een heel duidelijk antwoord: “NO SIRRRRRRR.”

De break-up

De geruchten gingen al even de rondte nadat Billie in haar eentje verscheen bij het Met Gala in mei, maar gisteren werd het officieel bevestigd: Billie Eilish en Jesse Rutherford zijn uit elkaar. De vertegenwoordiger van Billie bevestigde dit aan nieuwswebsite Page Six: “We can confirm Billie and Jesse did split amicably and remain good friends“.

Ook maakte de vertegenwoordiger meteen even duidelijk dat geen van beiden vreemd zou zijn gegaan in de relatie. Wat de reden van de break-up dan wel is, is nog onduidelijk.

Geen liefde in de LL-backstage

Zoals velen weten, zal Billie Eilish dit weekend een bezoekje brengen aan Nederland om op te treden tijdens Lowlands. Er zullen uiteraard genoeg mensen met de artieste meekomen, maar er wacht dus geen lover in de backstage op haar.

Ga jij dit weekend naar Lowlands? Lees hier dan welke acts en plekken op het festival je niet wil missen. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.