Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish deelt een heel herkenbaar haardilemma op Instagram

We kennen Billie Eilish allemaal, ze zingt niet alleen prachtig maar heeft veel verschillende kapsels gehad. Zilver, blauw en natuurlijk haar iconische zwarte haar met groene uitgroei. Toen we haar in het begin van dit jaar opeens met blond haar zagen waren we in shock. Nu deelt ze een hele herkenbare struggle van haar nieuwe coupe op Instagram en iedereen met een pony begrijpt dit wel.

Het heeft allemaal met haar ogen te maken.

Het haar van Billie Eilish

We konden het allemaal niet geloven toen Billie Eilish begin dit jaar opeens verscheen op Instagram met platinablonde haren. Laatst maakte Billie de echte reden achter haar blonde haren bekend en het is heel zielig. Ze vertelde namelijk dat ze zo erg opviel met haar zwart met groene haren – wat wij wel snappen – dat ze nog amper privacy had.

Hoewel elke haarkleur goed staat bij Billie Eilish, zijn wij wel echt fan van haar blonde lokken. Billie zag in het begin van dit jaar een – door een fan – bewerkte foto van zichzelf met blonde haren en nam de impulsieve beslissing om haar haarstijl eens flink te veranderen. In Augustus was de zangeres ook klaar met haar langere lokken en besloot om te gaan voor een shaggy bob.

Pony

Iedereen die ooit een pony heeft gehad kent dit probleem. Wanneer is het tijd om je pony te knippen en welke lengte is de juiste lengte? Ook Billie Eilish vroeg dit zich af en dat is te zien op haar Instagram-verhaal. We weten allemaal dat een pony soms niet wil meewerken en Billie kwam hier maar al te snel achter.

Billie Eilish Haar
Instagram / @billieeilish
Billie Eilish
Instagram / @billieeilish

Op haar Instagram-verhaal deelde Billie een video waarin haar overgroeide pony voor haar ogen hing. In de video schreef ze: “someone please cut my hair.” Vervolgens deelde ze een foto van zichzelf samen met haar broer Finneas O’Connell en Daniel Craig. Op de foto bedekt Billie’s pony haar ogen volledig en wij vinden het een wonder dat ze überhaupt nog wat kan zien. Ze deelde ook nog een close-up van haarzelf en schreef: “WHERE R MY EYES?”

Billie Eilish Haar
Instagram / @billieeilish
Billie Eilish
Instagram / @billieeilish

Fans van Billie snapten niet helemaal wat ze bedoelde en haar DM’s overspoelden met berichten hoe cool het was dat ze James Bond had ontmoet. Billie plaatste opnieuw een verhaal en zei tegen fans: “No, I’m not talking about how that’s a really cool picture. Yeah, it’s a really cool picture. I’m talkin’ about how I need a f*cking hairrrrrrcutttt.” Dat wordt naar de kapper rennen Billie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.