Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Lopez heeft nu kauwgomroze haar en dat is alles wat je vandaag wil zien

Door de jaren heen hebben we Jennifer Lopez met ontelbare, iconische looks gezien. Zo zagen we haar met een highlighted shag haircut, bandana’s en felle oogschaduw in haar Jenny From The Block-periode en had ze in haar Love Don’t Cost A Thing-era een glanzende huid. Nu deelt ze een compleet nieuwe look met haar fans: ze introduceert roze haar en deelt een foto op Instagram.

Eerlijk is eerlijk: ook dit kan ze hebben.

Jennifer Lopez heeft roze haar

Jennifer Lopez heeft overduidelijk een enorm succesvolle carrière en introduceert de meest grote trends. We zagen haar dit jaar al eerder met glass hair, waar ook Kim Kardashian groot fan van is. Nu deelt J.Lo foto’s van een recente fotoshoot in haar Instagram Stories en daar valt op: ze heeft kauwgomroze haar. Ze poseert in een gamehal om haar nieuwe schoenencollectie met het Amerikaanse schoenenmerk DSW te promoten.

Het roze haar komt onder een zwarte muts vandaan, terwijl Jennifer Lopez verder een visnetpanty met een body draagt. In een foto heeft ze zelfs roze kauwgom in haar mond die compleet matcht met haar nieuwe kapsel. Later deelde J.Lo wederom foto’s van zichzelf tijdens de première van The Last Duel, waar we haar caramelkleurige balayage weer zagen. Het lijkt er dus op dat het roze haar van Jennifer Lopez sowieso een pruik is. Maar eerlijk is eerlijk: wij voelen deze vibe compleet bij haar.

Instagram / @jenniferlopez
Instagram / @jenniferlopez

Jennifer Lopez en Ben Affleck dragen matching outfits tijdens date night in Los Angeles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.