Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Cute! Billie Eilish maakt eerste publieke vertoning met BF Jesse Rutherford (in matching outfits)

Billie Eilish heeft dit weekend haar eerste officiële vertoning gemaakt met vriend Jesse Rutherford. Uhm, is het nu red carpet official? Het leukste aan alles is dat de twee matching outfits droegen én samen onder een dekentje verschenen.

Er gingen al geruchten rond, maar nu is het overduidelijk: het is AAN tussen de twee.

Billie Eilish maakt haar eerste publieke vertoning met Jesse Rutherford

Billie Eilish is samen met de zanger van The Neighbourhood, Jesse Rutherford. De verhalen deden al een tijdje de ronde, maar tijdens LACMA Art + Film Gala bevestigden de twee hun relatie op de rode loper. En je weet het, in Hollywood is zo’n eerste publieke vertoning een ding. Dus om deze ietwat gespannen situatie iets comfortabeler te maken, hulden de twee zich in een Gucci-deken. Iconisch.

(Photo by Michael Kovac/Getty Images for LACMA)

Wie is Jesse Rutherford?

Sinds oktober is bloeit er een ware romance op tussen Billie Eilish en Jesse Rutherford. Beide hebben grote liefde voor muziek, want ook Jesse is zanger. Je kent hem misschien wel van The Neighbourhood.

De twee werden in oktober al samen gespot tijdens een Halloween-event in Los Angeles. Daarna zagen fans ze ook nog zoenen tijdens een etentje. Gelukkig is het stiekeme daten nu voorbij en is hun relatie out in the open. 

(Photo by Barry King/FilmMagic)

Billie en Jesse onder vuur door hun Halloween-outfits

Toch is dit niet de eerste keer dat Billie en Jesse in de schijnwerpers staan. Afgelopen week was er veel te doen om hun controversiële Halloween-outfits. Gezien het leeftijdsverschil van 11 jaar, leek het Jesse en Billie leuk zich te verkleden als baby en oude man. Toch schoot dit bij veel fans in het verkeerde keelgat.

Toen de foto’s op sociale media begonnen te circuleren, suggereerden fans al snel dat de kostuums een knipoog waren naar hun leeftijdsverschil. Waardoor veel fans dus ook snel lieten weten dat ze de outfits niets meer dan “raar” en “gênant” vinden. Zo schrijft een fan: “the last one dont sit right w me…” En schrijft een andere fan: “Honestly yikes on the last photo.”

Toch zien we in de verliefde blikken van Billie en Jesse dat het goed zit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.