Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in deze mysterieuze serie

Billie Eilish is een icoon en dat op slechts 21-jarige leeftijd. Ze blijft aan de weg timmeren en verrast ons nu met een nieuw project. En nee, het is dit keer geen nieuw album, maar de zangeres gaat haar acteerdebuut maken. Onlangs kondigde ze aan dat ze een rol heeft in Swarm.

Zo blijkt ze wederom een onuitputtelijk talent.

Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in Prime Video’s Swarm

Billie komt dit keer anders uit de hoek en maakt haar debuut op het witte doek. Dat doet ze in Prime Video’s nieuwste serie Swarm, geregisseerd door Donald Glover en Janine Naber. En als je in de mood was voor wat zoete highschooldrama dan heb je pech, want Swarm is een duistere pyschologische thrillerserie. Hoe kan het ook anders, met Billie Eilish in de cast.

Waar gaat Swarm over?

Swarm speelt zich af tussen 2016 en 2018 en Dominique Fishback speelt de rol van Dre, een obsessieve fan van ‘s werelds grootste popster. Haar fandom neemt een duistere wending en stuurt haar op een onverwachte reis door het hele land.

De serie heeft al veel aandacht gekregen dankzij de mysteriueze trailer. Wie Billie speelt in de serie, dat is nog onduidelijk. De serie is sinds gisteren te zien op Prime Video.

Billie Eilish op Lowlands 2023

Dat Billie nu aan het acteren geslagen is, wil niet zeggen dat ze stopt met zingen. Sterker nog, ze komt deze zomer naar Nederlands om op te treden tijdens Lowlands Festival. Vorig jaar wist Lowlands hun bezoekers ook al te verrassen met een A-klasse line-up. Onder andere Jack Harlow, Lewis Cappaldi en Stromae stonden op het podium. Dit jaar doen ze er gewoon nog een schepje bovenop en boeken ze niemand minder dan freakin‘ Billie Eilish.

Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. Op lowlands.nl is een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde acts te vinden en via de officiële Lowlands 2023 Spotify-playlist kan alvast worden beluisterd wie er deze zomer naar Lowlands komen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.