Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish heeft rood haar en deelt een foto op Instagram

We weten allemaal dat Billie Eilish geen onbekende is in het veranderen van de kleur van haar haar. Zo heeft de 20-jarige zangeres al groen met zwart haar gehad en zagen we haar ook een lange tijd met een blonde coupe. Nu lijkt het erop dat Billie Eilish opnieuw haar haarkleur heeft veranderd en deze keer is het een kleur die we nog nooit bij de zangeres hebben gezien.

Wij zijn helemaal fan van deze nieuwe kleur.

Billie Eilish

Het afgelopen jaar is een druk jaar geweest voor Billie Eilish. Zo bracht Billie in 2021 een nieuw album genaamd “Happier Than Ever” uit en maakte de zangeres – net als Kim Kardashian – haar debuut als tv-presentator bij Saturday Night Live. Ook bracht Billie een eigen parfum waar fans compleet obsessed mee zijn.

Toch is er één ding waarvoor wij Billie Eilish vooral in de gaten houden en dat is natuurlijk haar prachtige haar. De zangeres heeft in haar nog korte carrière zoveel verschillende looks gehad dat we het bijna niet meer kunnen bijhouden. Zo zagen we haar in het begin van haar carrière met grijs haar en is ze de laatste tijd als brunette door het leven gegaan.

Billie Eilish verruilt haar blonde haar voor een nieuwe kleur en deelt foto’s op Instagram

Instagram Q&A

Nu blijkt het dat Billie Eilish vorig jaar nog een haarkleur heeft gehad, waar fans – inclusief wij – nooit van wisten. Om 2022 te vieren plaatste de zangeres op maandag 3 januari een Instagram-verhaal met de titel “Name a date, any date.” Fans konden hierop reageren met een datum en Billie beloofde te delen wat ze die dag had gedaan.

Hoewel er veel datums langskwamen waar casual foto’s van Billie Eilish bij hoorden, was er één verassing die niemand zag aankomen. Toen een fan naar 22 november 2021 vroeg, deelde Billie namelijk een foto van haarzelf in een kappersstoel met oranjerood haar. Wij zijn inderdaad net zo in shock als jij. “Took the blonde out and went red for a week,” schreef Billie bij de foto. Toen een andere fan om 23 november vroeg, liet Billie het eindresultaat zien: een prachtige, donkere oranje tint.

Billie Eilish haar
Instagram / @billieeilish
Billie Eilish haar
Instagram / @billieeilish

Dit zijn de favoriete tatoeages van Billie Eilish

Fans

Fans gaan op Twitter natuurlijk compleet los om de nieuwe look van Billie en dat is niet zo gek, want het staat haar geweldig. Zo schrijft een fan: “oh my god. OH MY GOD. OH MY GODDDDDD BILLIE EILISH WITH RED HAIR I AM NIT OMAY WE COULDVE HAD THIS.” Een andere fan schrijft: “So she was with Red?! Red? Hair! For one? One?! Week? And we didn’t even know about that. We always wanted to see her with red hair! And she didn’t tell us. It’s Billie Eilish 🌹🥀🦋🥺🥲😭💖”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hopen stiekem dat Billie deze kleur nog een keer laat terugkomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.