Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Zoals we allemaal weten gaat het beter dan ooit met Kourtney Kardashian. Ze is niet alleen verloofd met de liefde van haar leven – Travis Barker – maar ook met haar bedrijf lijkt het goed te gaan. Ook is ze druk bezig met het plannen van haar bruiloft en wij vertellen je alles wat we over de speciale dag van Kourtney en Travis weten.

Wij praten je bij.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn nu bijna een jaar officieel bij elkaar. Hoewel er al een hele tijd geruchten rondgingen over het stel, werden ze pas op 16 februari 2021 Instagram-officieel. Dit was een keerpunt in hun relatie, want vanaf dat moment begonnen de intieme foto’s van het stel ons om de oren te vliegen.

Er kwamen zelfs zoveel intieme foto’s en video’s voorbij dat Kim Kardashian en Kris Jenner uithaalden naar het stel. Toch was 2021 een ontzettend romantisch jaar voor Kourtney en Travis. Ze verloofden zich namelijk op 17 oktober 2021 toen Travis Barker Kourtney Kardashian op een strand in Montecito ten huwelijk vroeg. Nu lijkt het erop dat het stel druk bezig is met de voorbereidingen voor hun huwelijk en wij delen alle details.

Dit zijn de beste reacties op de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Bruiloft

Zo meldt een bron aan E! News: “Even though Kourtney would like it to be soon, logistically it’s taking some time.” De insider voegde eraan toe dat Kourtney Kardashian naar verluidt hulp krijgt bij het plannen van het huwelijk. Momager Kris Jenner en evenementenplanner Mindy Weis – die door de jaren heen veel van de Kardashian-Jenner feesten heeft georganiseerd – overleggen alles met de realityster.

De insider voegt toe: “Kourtney is relaxed and laid back about the details. She’s not a bridezilla at all. Travis is also involved, but he lets Kourtney make most of the decisions and wants it to be her day.” Volgens de tweede bron willen zowel Kourtney als Travis wel “dat de bruiloft dit jaar plaatsvindt.”

Dit is hoe Scott Disick zich voelt nu Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn

Realityster

Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af of de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker ook in “The Kardashians” realityserie te zien zal zijn en het antwoord daarop is waarschijnlijk nee. Een bron vertelt namelijk dat “het geen groot evenement zal zijn” en dat “alleen goede vrienden en familie” zullen worden uitgenodigd.

We moeten dus maar afwachten tot Kourtney Kardashian en Travis Barker op Instagram foto’s plaatsen van hun bruiloft die vast helemaal geweldig gaat worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.