Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively is vandaag jarig en draagt een verjaardagsoutfit om van te dromen

Niemand minder dan Blake Lively viert vandaag haar 34ste verjaardag. Natuurlijk mag dat niet zonder feestje voorbij gaan en vierde ze haar verjaardag afgelopen weekend al. Op haar Instagram Stories deelt de actrice een foto van haar verjaardagsoutfit en dat is alles wat je vandaag wil zien.

Het afgelopen weekend stond in het teken van haar birthday weekend.

Blake Lively viert verjaardag

Officieel is ze vandaag pas jarig, maar afgelopen weekend moest het feest natuurlijk al gevierd worden. Blake deelde een #OOTD van haar dromerige verjaardagsoutfit op haar Instagram Stories, een mintgroene A-lijn jurk van designer Teuta Mathoshi met een strakke body en V-details rond haar borsten. En dan nog de rode kersen-details en natuurlijk de weelderige rok. Ja, Blake Lively weet wel hoe ze zich moet aankleden voor haar verjaardag.

LOL – Blake Lively photoshopte hakken op haar blote voeten en het internet gaat los

Op Instagram deelde ze een slow-motion video waarin ze ronddraait in de jurk, om zichzelf even een prinses te voelen. Om de look af te maken droeg Blake Lively een paar rode loafers van Christian Louboutin, zo wist ze zeker dat ze in ieder geval de hele avond kon dansen. Qua accessoires koos Blake voor sieraden van haar dierbare vriendin en verlovingsring-designer, Lorraine Schwartz. Blake Lively maakte de video, met caption “Birthday weekend”, af met een nummer van Louis Armstrong genaamd Cherry.

Instagram / @blakelively

Ryan Reynolds verft het haar van Blake Lively en deze video dient als bewijs

Ryan Reynolds

Het is natuurlijk wachten op de felicitaties van haar man Ryan Reynolds. Het is inmiddels geen geheim meer dat Blake en hij ervan houden om elkaar belachelijk te maken op social media, vooral tijdens verjaardagen. Zo feliciteerde Ryan haar eerder al met een foto waar Blake’s gezicht compleet van afgesneden was.

Vervolgens deelde Blake een foto van Ryan Gosling toen haar man jarig was, waar ze haar hubby voor de gelegenheid maar even van afgesneden had. Sindsdien is het prank season tussen Blake en Ryan geopend, ons hoor je niet klagen.

Alle momenten dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar belachelijk maakten op social media

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.