Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively post vrolijke foto’s met babybump om deze verdrietige reden

Actrice Blake Lively heeft donderdag op spectaculaire wijze aangekondigd dat ze voor de vierde keer zwanger is. Dit weekend postte ze meerdere fijne kiekjes van haar zwangere buik op Instagram, maar deed dat om een minder vrolijke reden.

Strijd tegen de paparazzi

Blake Lively heeft meerdere foto’s van haar zwangere buik op Instagram gepost, in de hoop dat de paparazzi haar en haar kinderen eindelijk met rust laten. “Hier zijn foto’s van mij waarop ik zwanger ben, zodat de elf mannen die bij mijn huis staan te wachten me met rust laten. Jullie maken mij en mijn kinderen van streek”, schreef de Gossip Girl actrice bij een tiental heerlijke foto’s met haar baby-bump.

Droomgezin buiten de schijnwerpers

De actrice heeft samen met acteur Ryan Reynolds al drie dochters, Inez, James en Betty, en wij begrijpen zeker dat mensen obsessed zijn met dit celebritykoppel. Hun dochters proberen ze zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden om hen een zo normaal mogelijke jeugd te bieden. Om dit voor elkaar te krijgen is zowat een dagtaak, want iedereen wil hun beroemde kids maar al te graag zien. Blake vind dat belachelijk en spreekt zich hier al vaak over uit.

No Kids Policy

Om voor de deur te gaan liggen met enorme camera’s na een aankondiging van zo’n vrolijk, intiem en bijzonder nieuws is natuurlijk een vreselijke inbreuk op hun privacy. We hopen dan ook dat de post van Blake de mannen (van onder andere Instagram-account Hollywood Star Kids) over heeft gehaald om zich als een malle weg te scheren bij haar huis en zich maar eens hard af te vragen waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn.

Volgens Blake kunnen we allemaal een handje helpen bij het bestrijden van dit soort vervelende paparazzi. Door hen te ontvolgen en zo min mogelijk aandacht te geven aan media waarop privacy-gevoelige beelden gedeeld worden, zullen ze er mee stoppen. “Bedankt aan iedereen voor de liefde en het respect en voor het blijven ontvolgen van accounts en publicaties die foto’s van kinderen delen. Jullie hebben alle macht tegen hen. Ook een extra dank naar de media die een “No Kids Policy” hebben. Jullie maken het verschil.”

Ryan Reynolds verft het haar van Blake Lively en deze video dient als bewijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.